Taikajakku valmistui, ja siitä tuli ihana. Langan kulutus oli vajaa 400 g, ja aikaa meni, kun pari kertaa jouduin uutta lankaa äitiltä tilaamaan. Pirtin kehräämön meleeratut värit vaan on niin kauniita, ja tuohon joustimeen liukuvärjäys sopii nätisti. Jakku neuloontui 3,5 bambuilla.

1312291.jpg
1312287.jpg

Tein pienen pieniä sukkia äidin marttapiirille, jotka lahjoittavat niitä alueen neuvolaan pikkuisille lahjoitettavaksi. Sukkia sain aikaiseksi kolmet parit, kulutus jäi laskematta.

1312284.jpg

Jakun ja sukkien jälkeen olen virkannut jotakin salaista. Tämäkin työ valmistui jo viimeisiä yhteisiä harjoittelun luentoja kuunnellessa.

Vielä viikon saisi olla harjoittelussa. Jäljellä on liturgiaa, kinkereitä, saarnaa, varhaisnuortenleiri sekä pari hartautta. Sen jälkeen pitäis siirtyä gradun pariin. Voisin mieluusti lähteä töihin ilman mitään graduja tässä välissä. Tänään oli harjoittelussa viimeiset yhteiset jutut, ja kyllä hiukan jää kaipaamaan noita ihania ryhmäläisiä. Meitä oli sattumalta niin hyvä tyttöporukka.

Muuten elämä on ollut aika vauhdikasta harjoittelun parissa. Viikonloppu meni riparilaisten kanssa touhutessa ja seuraava viikonloppu partioleirillä. Mikäli leirille nyt pääsen, kun tuntuu flunssa pääsevän päälle. Tosin tää olis ensimmäinen tauti tänä talvena, joten kai se on jo aikakin. Lenkille en taida uskaltaa puolikuntoisena lähteä, harmittaa, kun just sai lenkkeilyrutiinia päälle.

SNY ei oo minuu vielä muistanut, saa nähdä onko posti kadottanut sen... Tuntuu, että posti viipyy tänne niin hurjasti. Mutta ehkä odotus jo pian palkitaan :)