Kun edellinen kätöstys (lainaten rakasta miestäni... "taasko siulla on uus kätöstys meneillään") muodostui topiksi, piti se tunika sitten kuitenkin saada. Tämä kyseinen yksilö valmistui jo viikko sitten, mutta olevinaan on taas kiirettä pitänyt ja raportointi on jäänyt.

Mutta tässä tunikani. Olen ihan haltioissani tän käyttömukavuudesta ja ulkonäöstä. Minä tykkään, sanokaa muut mitä sanotte :) Malli on oma, tehty ylhäältä alas raglanilla (ai miten niin olen sitä tyyppiä, joka opettelee yhden tekniikan ja soveltaa sitä joka paikkaan. Sattuneesta syystä tekniikka on vielä saumaton!) ja pitsinä on Novitan kesän mallin 57 pitsi. Kauluksessa, hihansuissa ja helmassa on virkattu viuhkoja. Lankana yläosassa on Fiesta (55% puuvillaa, 45% akryylia) ja alaosassa lankavaihdosta saatua Scalaa (26% villaa, 64% puuvillaa, 10% pellavaa). Yläosan langankulutus oli noin 80 g. Yhteispaino 240g. Puikkoina 4,5 bambupyöröt (vaihteeksi). Kuvauspäivä oli synkkä ja sateinen, koittakaa kestää sisällä otetut kuvat.

1552461.jpg

1552460.jpg

Ensi viikolla pitäisi sitten hakea maisterin paperit. Gradusta tuli Magna, ja olen melko tyytyväinen! Työ on edelleen mukavaa ja nautin täysillä teönteosta! Tällä hetkellä elämä on ihan kivaa!