Eilen oli hyvä posti päivä. Sain Snyn viimeisen paketin ja pienten ilojen joulukalenterini.

Ensin haluan kiittää ihanaa salaista neuleystävääni, joka on lähetellyt minulle aivan mielettömän huippuja paketteja koko syksyn. Viimeinen paketti oli aivan yhtä ihana kuin edellisetkin. Snyksi paljastui Aiju Lirularuloru- blogista. Kiitos sinulle vielä kerran! Myös emännälle pitää sanoa suuret kiitokset, kun jaksoi meitä koko syksyn paimentaa!

Viimeisessä paketissa oli kaikkea tätä:

1080029.jpg

Puolukkahunajaa, Mariannekarkkeja, kirje, IHANA sukkakirja, Olivia lankaa, Koolaideja, valkeaa villalankaa värjättäväksi sekä Natusanin käsirasvaa. Tämä tuli tarpeeseen, kädet halkeilevat kun talvi on tulossa. Aivan ihana paketti kaiken kaikkiaan.

Sitten sain pienten ilojen joulukalenterini Esteriltä. Esteri oli tehnyt ihania pussukoita 24 kappaletta ja ilmeisesti paketoinut vielä suurimman osan sisällä olevista jutuista... Ei, en minä kurkkinut, mutta kun sieltä tippui joitain paketteja :) Kalenteri tuoksui ihanalta, olisikohan teetä jossain pussukassa, kun tuli hedelmäinen tuoksu pakettia avatessa.

1080033.jpg
1080035.jpg

Virittelin pussit seinälle. Kuva on hiukan pimeä, mutta siellä ne ovat. Kivasti ne oli jo "narutettu" yhteen, joten minun tarvitsi vain ripustella. Pusseja ei ollut numeroitu, vain aloitus pää oli merkitty. Laitoin sitten sinitarralla seinään numerot viiden välein, koska pienenäkin joulukalenterissa oli parasta seurata luukkujen numerointia. Odotan innolla, että noita pääsen aukomaan...

Täällä neulotaan edelleen joululahjoja. Tänään on myös iso tentti, joka stressaa. Gradua on kirjoiteltuna vajaa kolmekymmentä sivua, toivottavasti edes osa siitä kelpaa ohjaajalle. Joku päivä näytän teille vilauksia joululahjoista, mutta se tapahtuu vasta, kun saan annettua läheisille porttikiellon tänne blogiin. Enkä sittenkään aio kokonaisia lahjoja näyttää, vaan hiukan palasia. Mutta nyt takaisin tenttikirjojen pariin, jotakin uutta on lähdössä puikoille jälleen.