Tein banaanikakun täältä löytämälläni ohjeella. Jotenkin kakku ei vaan maistunut siltä, miltä sen olisi olettanut maistuvan. Minulle on harvinaista, että leivoksen ulkonäkö on siedettävä ja rakenne oikea, mutta maku ei ole kohdallaan, yleensä asiat menevät päin vastoin, kuten pullasotkuistani voidaan päätellä. Tässä on kuitenkin kuva kakustani.
414335.jpg

Olen aivan rakastunut fruitieen, vai mikähän tämän herkun oikea nimi olisikaan. Puristan appelsiinimehua parista appelsiinista (tai jos laiskottaa laitan ne vain kuorittuna kokonaisina sekaan), laitan sekaan muutaman jäisen mansikan pakastimesta ja lisään yhden banaanin. Koko komeus pirtelöksi sauvasekoittimella, itselläni on sellainen pieni "tehosekoitin" ja ilta/väli/aamupala on valmis. Mansikat kylmentävät juoman kivasti. Ihanaa etenkin kuntoilun jälkeen, antaa kivasti energiaa, jos ei kuitenkaan syödä jaksa. Eikä tuon luulisi olevan kovin epäterveellistäkään. Hedelmiähän voi varmaan vaihdella mielensä mukaan. Kuva ei ole paras mahdollinen...

414372.jpg


Tein myös tuossa perjantaina täältä löytämälläni ohjeella juustoista kinkkupannaria. Siitä unohdin ottaa kuvan, mutta ihan hyvää tuosta tuli. Korvasin mozzarellan Aurajuustolla. Suosittelen, helppo, nopea ja hyvä pikkuruoka.