Koska tiedän, että nämä kuvat toisia kiinnostavat, liitän ne blogiini. Kyseessä ovat siis itsetehdyt kestävät ja pestävät pikkuhousunsuojat ja kuukautissuojat. Saumurilla ommeltuna yhteen päällyskangas, imu ja osassa kosteussulkuna PUL-kangas, idea siis periaatteessa samantapainen kuin kesto vaipoissa.
378955.jpg
Tässä lajitelma suojista, yösuoja puuttuu kuvasta. Päiväside (vasemmalla) on aikalailla markkinoilla olevien kertakäyttöisten sisartensa kokoa, leveä pikkuhousunsuoja taitettuna n. 6,5cm leveä ja 15-17cm pitkä, kapea samanpituinen leveydeltään n. 5cm. Etualalla "micro" ja stringsuojat pieniin pikkuhousuihin.
378898.jpg
Tässä vasemmalta alkaen vielä päiväside, leveä pikkuhousunsuoja, kapea pikkuhousunsuoja, stringsuoja ja "micro".
378929.jpg
Kuvassa käyttämäni trikoot vasemmalta alkaen: Sydän, vauvanalle, punaviolettiraita, musta pikkupallo, lentonalle, siili, lehmät laitumella, musta, ruskea isopallo, vihreä isopallo, punainen isopallo, uninalle ja nooan arkki.
378864.jpg
Käyttämäni flanellit vasemmalta: vaaleanpunainen tassu, turkoositassu, tumma snoopy, snoopy, minttu, mustavalkoruutu, heluna keltainen, heluna lime, retro sininen ja retro punainen.

LISÄYS:
Alla vielä kuvia säilytyspussista, joka on tosi kätevä. Sisäpuoli on helposti pyyhkimällä puhdistuvaa kangasta. Pussin voi taittaa keskeltä, jolloin likaisille ja puhtaille suojille on omat puolensa. Kuvat on hiukan epätarkkoja, mutta kyllä niistä selvän saa.

512319.jpg

512322.jpg

512324.jpg