Tässä ensin hiihtoloman lankasaalis, Floricat äitiltä, niistä piti joskus tulla villapaita, loput retkahduksestani. Siis karstalankaa, ja hahtuvaa, haluavat isona ainakin ponchoksi, hatuksi, sukiksi jne. Novitan pörrölanka vasemmassa alanurkassa(oikosulku, niemeä en muista) saa uuden elämänsä myös sukkina ja ehkäpä ruskea päätyy nalleksi, tai kettupuuhkaan. Osa vyyhdeistä on jo keritty, osa kerimättä vielä toistaiseksi. Nuo vihreä ja sininen lanka on tuon harmaan vyyhdeissä olevan kaltaista, että väri vaalenee ja tummenee asteittain.
437185.jpg

Tuossa edessä olevasta luonnonvalkeasta hahtuvasta tuli siis ne vaippahousut, kuvissa edestä ja takaa, hännän aukko ja jalka kolot. Kiinnitys nyörillä kiristämällä. Ohje on oma, neulottu nelosen bambuilla, koekaniini ei ole saanut vielä niitä ylleen.

437210.jpg

437175.jpg

Tässä alla koekaniinin kaveri, joka on niin hupsu, että varmaan mielellään ottaisi nuo jalkaan, toinen koirista kyllä tulee tappelemaan vastaan, käyhän se nyt vähempikin miehisyyden päälle, kuin vaipat jalassa kulkeminen:)

437144.jpg

Sitten kuva sukistani, jotka on kivat hameen kanssa, pitää harkita vielä laittaisiko ylös kuminauhan, nyt pysyvät jalassa näinkin, mutta ajan kuluessa, kun löystyvät, voisi parempi pito olla tarpeen. Tarkimmat huomaavat värin vaihdon. Alkuun oli vain tarkoitus testata palmikon tekoa vanhalla jämälangalla, mutta se halusikin sukiksi. Nykyinen seitsemän veljestä olikin hiukan vaaleampaa, mutta ei se käytössä menoa haittaa. Käyvät jälleen Project Spectrumiin ihan sattumalta.
437177.jpg

437176.jpg

Edit 10.3.07: heitin sämpylät leipomuksiin...