Tänään lenkillä luonto oli ihanan raikas. Sadekuuron jälkeen kuivuvat männyt tuoksuivat metsälle, tuomet kilpailivat huumaavalla tuoksullaan koivujen juhannussaunasta muistuttavaa tuoksua vastaan ja ketunleivät sävyttivät tuoksuharmoniaa omalla kirpeällä tuoksullaan. Pururata kulki lenkkareiden alla, muurahaiset ahersivat polun vieressä kekoa rakentaessaan ja jostain kaukaa tuli grillauksen tuoksu. Ilma oli kostea ja lämmin, luonto vihreä ja mp3 soitin tahditti juoksua Rajattomilla ja Club for fivella. Ihana lenkki. Matka oli sama vajaa 4 km, mutta kulki jo paljon paremmin ja nopeamminkin kuin viimeksi. Sunnuntaina uimahalliin, kyllä tämä tästä lähtee taas!

Sain tänään Taijan paketin, kun olin hänen blogissaan 20 000. kävijä. Paketissa oli kolme kerää lankaa, sormikaspuikot ja pieni kortti. Kiitokset! Langat ja puikot ilahduttivat. Etenkin nuo puikot on ollut hankintalistalla.

612910.jpg

Olin tänään lenkin jälkeen ahkerana, tein ruuaksi lasagnea, joka minulle on aina ollut kummajainen, jota en ole uskaltanut rueta kokkaamaan. Nyt se onnistui loistavasti, tuli tosi hyvää! Samalla vaivalla (ja koska jauhelihaa oli liikaa) tein myös makaronilaatikon, jonka saa sitten vaikka pakastimeen. Tosin kun tuo toinen puolisko on vierailulla, menee ruokakin varmasti. Tein myös salaattia ja värjäsin hiukset!

612916.jpg
612920.jpg

Saatiin kahdet parkkisakot tällä viikolla ja molemmat vielä omasta pihasta. Meillä ei ole omaa vuokrattua autopaikkaa (koska tilaa yleensä on muuallakin, eikä kovilla pakkasilla ole välttämätöntä päästä autolla liikkeelle, ei viitsisi pelkästä paikasta maksaa, jos sähköjäkään ei käytä), ja koska nuo "vieraspaikat" on olleet täynnä, on joutunut parkkeeraamaan parkkialueen ulkopuolelle. Tätä on tehty ennenkin, mutta täällä päin tuntuu liikkuvan joku yli-innokas parkkipirkko, joka oli keskiviikkona jättänyt minulle terveisensä ja tänä aamuna miehelle. Molemmille elämämme ekat sakot ja omalla pihalla. Kyllä ärsyttää.

Hyvää viikonloppua kaikille!