Jippii! Hyvä posti päivä tänään. Sain "kauan" (todellisuudessa n. 3 viikkoa) odottamani Euroteamin käsityönauhat tänään postissa, ihanat olivat!

563266.jpg

Sitten tuli kirje ulkomailta, sain Kool-aideja värjäykseen. Tämä oli mulle kokeilupaketti, mutta kun löysin Knittyn ohjeen ja värikartan Kool-aideille, laitoin heti uutta tilausta menemään ja kohta saan lisää värjäystarvikkeita. Tarkoitus olis värjätä ainakin Floricaa, kun sitä on tuolla valkoisena olemassa äitin lankavarastoista pöllittynä. Kerokaahan viisaammat, mihin Florica on parhaimmillaan? Ei taida sukissa kestää? Jos vaikka sitten jotain seiska veikkaa ostaisi lisäksi, kunhan värjäysinto iskee. Noissa Flavor aideissa on sokeria, käyköhän ne värjäykseen?

563268.jpg

Niin ja tulihan tänään käsityö lehtikin. Mikään ei heti hypännyt silmille, jotenkin tuntuu, ettei tussa lehdessä koskaan ole mulle sopivia juttuja. Pitäisköhän perua, toisaalta tuo on kyllä ainoa lehti mikä mulle tulee ja on se välillä ihan kiva. Ehkä minä tarvitsisin vain vielä simppelimpiä ohjeita (kun housuissa esim vihaan vetoketjujen yms ompelua). Neulottu raitajakku oli kyllä kiva ja polvihousut, mutta niissä oli vetoketju.

563288.jpg

Tentti on onnellisesti (tai vähemmän onnellisesti) ohi. Ainakin toinen tenteistä saattoi mennä läpi. Toivottavasti. Ja toivottavasti yksi osa toista tenttiä... Kaksi muuta tuskin menivät... Nyt voisi alkaa siivoamaan tenttikaaosta ja sitten lähteä neuleiden kanssa junamatkalle.
Aurinkoista viikonloppua!

Sitten vielä etsintäkuulutus! Äitilläni on muutamat kankaat, joista hän haluaa riihipaidan, onko jollakulla kaavaa sellaiseen tai tietoa, mistä ohje löytyisi? Vinkkaajalle luvassa jotakin pientä, tätä on meillä kotona etsitty useampi vuosi enemmän tai vähemmän aktiivisesti.