Piti vielä ottaa Kiristä kuvat käytössä, jottei nyt kukaan kuvittele, että se pingotukseen jäi... Mietin, että voisin antaa tuon mustan ponchon, joka on koukulla (jos se koskaan valmistuu) äitille ja tehdä itselleni kesätöihin jonkun juhlavan näköisen huivin, kun tämän yhden nyt onnistui tekemään. Lankana voisi olla jotain helmiäisen vaaleaa puuvillaa tms. Jospa sitä saisi joskus kesällä poiketa töissä mustasta linjasta...

575960.jpg
575965.jpg

Sitten tajusin vielä, että minulla on esittelemättä äitin Virosta minulle kantamat langat. Tässäpä nyt nekin hahtuvat ja Kolibrit. Kuvan väri on hiukan liian sininen, mutta selvän saa. Tuo keskimmäinen on sellaista ketaista tai tosi vaalean vihreää, ei siitä ota selvää ja oikean puolimmainen on hiukan violetihtavaa sinistä.

575979.jpg

Vaihdoin pohjaa kesäaamun tai illan sumuisiin tunnelmiin. Kunpa se kesä vielä sieltä...
Saumuri ei toimi vieläkään. Tai ehkä nuo kestot on niin paksuja ja saumuri niin vanha ja ompelija huono, ettei se yhtälö enää kerta kaikkiaan pelaa... Korjaajakin virnuili ja ehdotteli uutta saumuria, olen nyt vakavasti harkinnut, että josko sen jo kesäkuun palkasta ostaisi... Jos se uusi sitten vaikka toimisi. MUR.