Koska täällä ei neulerintamalta kuulu mitään uutta (polvisukat edistyvät kyllä kovaa vauhtia, mutta ovat edelleen vaiheessa) niin laitan juhannuspostauksen tähän väliin.

682673.jpg

RAPARPERIPIIRAKKA

4 1/2 dl piimää
3 dl sokeria
5 1/4 dl vehnäjauhoja
150g sulatettua margariinia
1 tl soodaa
1/2tl leivinjauhetta

Sekoita kaikki aineet keskenään, kaada taikina pellille ja ripottele päälle kanelia ja raparperia (raparperin paikalle käyvät myös marjat ja syksymmällä omenat) Paista 225 c noin 15 minuuttia. Desimitat ovat outoja, koska ne on muutettu kahvikuppimitoista.  Ohjeen sain rippileirimme emännältä.

Loppuun vielä kesäillan maisemia kauniista koti Suomestamme. Taitaa kyllä vastaranta olla jo naapurimaata, mutta kauniit olivat uimavalvojan maisemat leirillä jokatapauksessa. Mustat tuhrut kuvassa on itikoita ja mäkäriä, joita meillä riitti ystävinä. Valoisia on yöt!

682685.jpg
682678.jpg