Kiitos avuista villatakkiin, pääsin eteenpäin.
Tänään olen tehnyt rippikoulutodistuksia ihanasta käsintehdystä Tiimarin paperista. Yksinkertaisia, mutta kauniita. On tämä kesäteologin työ monipuolista. Nuo ristikuvat on tilattu jostain, sisälle pujotetaan todistus osa langan väliin.


700059.jpg

Eilen sain Pirkkiksen kesäkuun paketin. Sain ihania huovutuslankoja, jotka oli aivan mun värisiä. Vaikka keltainen yleensä ei ole lempivärini, vaan ennemminkin päin vastoin, kuuluu inhokkeihin, niin tuo keltainen oli tosi kivan pehmeän värinen. Ja oranssin kanssa yhteen sopiva. Lisäksi paketissa oli Moda ja huivi, joka sekin oli aivan minun värinen. Mallailin jo sitä vyöksi, mutta saa nähdä mihin käyttöön päätyy. Kiva olisi hiushuivinakin...

700068.jpg

Eilen ostin itselleni uuden puhelimen. Minulla ei olekaan tainnut vielä juuri koskaan olla täysin uutta puhelinta (paitsi eka puhelimeni, jolla pystyi vain soittamaan), ja niissä on aina ollut jotain vikoja. Ihanaa käyttää ihan uutta. Vielä kun tuon toisen liittymän saisi pois (nyt se on hintasyistä, että miehelle voi laittaa viestejä "ilmaiseksi"), että pärjäisi yhdellä puhelimella, niin kaikki ois hyvin. Söin eilen myös kesän ekat mansikat ja ekan tötteröjätskin. NAM!