TNY Pirkkis kääntää kanavaa siihen asti kunnes saa paketin!

Ensin se (neuleystävä) puuhailee itsekseen hykerrellen lankojen kimpussa. Sitten se polkee hirveällä vauhdilla kaupunkiin, menee kirjakauppaan, jossa hypistelee varmuuden vuoksi ensin kaiken neulekirjallisuuden, mutta hyppää pokkarihyllylle todettuaan kaikki liian kalliiksi. Kirjakaupan jälkeen suuntana on ruokakauppa, jossa se käy kaikki karkit läpi ja mutisee puoliääneen "tykkäisiköhän se tästä?" Lopulta mukaan päätyy kuitenkin se tavallinen suklaa. Kun se pääsee kassan ohi, se menee lahjojenpaketointipisteelle, kaivelee kirjekuoren, kirjan, lankamytyn, osoitteen, kynän, suklaata ja kameran esille, kirjoittaa kortin ja kuoren, kuvaa saaliinsa ympärilleen vilkuillen (ei kai kukaan huomaa salaisuuttani ja aarrettani?!?) ja piilottaa nopeasti saaliin kirjekuoreen. Sitten se upottaa kameransa pohjattomaan hippikassiinsa (miehen antama nimitys) ja kelloa vilkuillen pinkaisee pyörälleen. Pyörälle se mutisee jälleen itsekseen "enehdienehdienehdi..." ja polkee kuori kädessä postiin. Postissa se kysyy kirjeen hinnan puuskuttaen (postitäti huokaisee mielessään "taas tuo, se on pari kertaa tullut vettä valuvana kaatosateessa hakemaan pakettiaan hymy korvasta korvaan, ja aina se tuo kirjeensä viime tippaan...sen täytyy olla vähintäänkin hullu...") ja jättää kirjeen postiin viittä yli viisi, eikä kirje lähde vasta kuin maanantaina. Sitten se polkee kotiin, ja tietokone alkaa naputtaa.
Kuulostaako tutulta?

Tässä Pirkkiksen paketti, julkistan sen jo nyt, kun lähden sunnuntaina riparille lasten kanssa, niin taitaa tulla viikon tauko blogielämään... *vieroitusoireita* Paketissa kesäillaksi lukemista, joka sopii myös lapsille, sniikkerit, jotka hoitavat jalkoja ja suklaata.

629572.jpg

Pikasniikkerit tulivat siis vihdoin valmiiksi... Tosi pikana (roikkuneet puikoilla listassa varmaan kuukauden)!!! No oma moka, kun tein liian ison alkuun, ja sitten purkaminen ja uusiksi tekeminen tylsistytti. Ohje on Helminallen sniikkeriohje, johon tein silmukoita 14/puikko. Lankana Step ja puikot edellisistä sukista viisastuneena 2,5. Stepissä on siis jojobaöljyä ja aloe veraa, jotka hoitavat jalkoja, joten ihan sitä ajatellen tein Pirkkikselle sukat siitä, että saa töppösten kanssa kesäiltoina kulkea. Ohje oli kiva, täytynee kokeilla toistekin, nyt kun sen oppi. Värit menee vielä toukokuun spectrumiin, vaikka vasta tänään sain nuo loppuun. Kesän värit on niin hassut, että niistä tuskin valmista tuleekaan.

370514.jpg

629156.jpg
629159.jpg

Yrtit jäävät ensi viikolla kastelutta, toivottavasti pärjäävät. Ruohosipuli näyttää aika onnettomalta, mutta basilikaa saa jo kohta syödä. Oisko viisaammilla vinkkejä ruohosipuliin? Se näyttäisi hengissä olevan ja kasvavan, mutta ohuet varret roikkuvat vaan...

629165.jpg

Huomenna alkaakin työt oikein todenteolla, tämän päivän olen ollut vapaalla. Nyt kävelylenkille! Aurinkoista viikonloppua ja ensi viikkoa, jollen sitä ennen ehdi päivitellä.