Lopussa lisäys 25.07.07 klo 17.45

Tässä ne nyt viimein ovat. Polvisukkani. Ihan kivat. Jalka vaan on niin paksu, että kaunis kuvio meinaa venyä rumaksi, mutta kestää kai tuon. Pitsi on siis Ullan saunasukista, muuten malli on oma. Lisäykset on tehty omaan jalkaan sopiviksi, kantapäänä tiimalasi ja kavennukset lopussa normaalisti. Lankana on Novitan Bambu, puikkoina bambuiset 3,5 puikot. Noilla puikoilla Bambu taipui neulottavaksi ihan kivasti, ei enää neule lerpattanut niin pahasti kuin ohjeenmukaisilla puikoilla. Ylös laitoin kuminauhan, koska tuo puuvillabambu ei ole kaikkein jämäkintä lankaa. Nopeasti nuo sitten tulivat, kun neulomaan pääsi, mutta alun Tennesee yms kikkailut meinasivat viedä hermot. Neulomiseen käytin sen viimeisimmän riparin neulomiseen soveltuvat ajat ja ajomatkan Joensuusta Mikkeliin sekä pari elokuvan katselu tuokiota. Eilen tulin tosiaan kotikotiin ja nyt ei ole mitään neulottavaa mukana... No tänään suuntaankin jo kotiin ja sinne päin ajan itse, ehkäpä suuria vieroitusoireita ei ehdi tulla :)
Kuten huomaatte, kuvauspaikka määräytyi Ullan pitsisukkien nimen mukaan.


686064.jpg
686059.jpg

686123.jpg

Ja vielä lähikuvaa pitsistä:

686052.jpg

Siinäpä ne. Mitähän sitä seuraavaksi? Joko uskaltaisi sitä villatakkia alkaa neuloa? Toisaalta kengurukassikin houkuttaisi... No luulenpa, että jotakin puikoille lähtee piakkoin, mikäli vanhat merkit paikkansa pitää. Huomenna tosin lähden metsäleirille lasten kanssa, joten siellä neulominen saattaa olla vähäistä.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille, tällä viikolla tälle tytölle tulee taas vuosi lisää... *huokaus*

Lisäänpä vielä kaksi luonnonvalossa kuvattua kuvaa. Kuminauha pelkästään ei pitänyt sukkia ylhäällä, laitoin silkkinauhan kaveriksi.

687367.jpg
687369.jpg