Ostin tänään kaupassa käydessäni kaksi raha- asioita helpottavaa tekijää. Rahapussini alkoi olla aivan hajalla, ja täytyi ostaa uusi. Pussi on sopivan iso kaikille korteilleni ja kivan pirteä. Oli sitä paitsi edullinenkin.

655587.jpg

Toinen "ongelma" on ollut, kun tuolla miehellä ei ole rahapussissaan kolikkotaskua, ja kolikoita löytyy aina sieltä täältä siivotessa. Parhaimmillaan olen nukkunut yön kymmensenttisen päällä (en taida olla todellinen prinsessa,kun en sitä tuntenut. Kolikko ei ollut edes patjan alla, vaan suoraan ihoa vasten) Olen sitten noita kolikoita koittanut laittaa säästöön löytäessäni, samoin kuin omasta pussista pikku kolikot. Kuitenkin lipas on ollut ruma ja sotkuisessa kaapissa alimmaisena, joten tapa ei ole ollut kovin käytännöllinen. Nyt mulla on oikea säästöPOSSU. Se on niin kaunis, että se voi olla esillä keittiön ikkunalaudalla, jolloin sitä tulee käytettyä. Ehkäpä mieskin oppii käydessään puottamaan "ylimääräiset" kolikot mun opintotuki pankkiin.

655592.jpg

Jottei nyt ihan löpinäksi menisi, niin tässä iltani lyhyesti:

655602.jpg

Polvisukat on nyt siis IHAN OIKEESTI tekeillä (enää en aio purkaa!!) ja bambukin käyttäytyy melko kiltisti. Suklaata oli saatava, eikös se paranna flunssan?!? Ainakin äiti sanoi niin, kun soitin sille :) Tosin nyt loppui suklaan syönti, kun aamulla on verikokeisiin meno ja pitää paastota. Lääkäri antoi sairaslomaa huomisen, etten menisi lapsia tartuttamaan taudillani, ja että paranisin perjantain ripariin. Taitaa kuitenkin olla pakko jo huomenna lukea perjantain tenttiin tai valmistella sunnuntain jumalanpalvelusta, muuten tentti menee kyllä ihan penkin alle. Tosin ei mulla oo kirjojakaan mistä lukea, joten taitaa mennä kuitenkin... Kreikkaa ja Raamattua vois lukea kyllä, kun kyseessä on Kreikan tekstikurssi ja Raamatun tuntemus. Blaah. Minä niin rakastan noita klassisia kieliä!

Kahdet häät tulossa tänä kesänä ja alla on hahmotelmaa lahjasta. Kyseessä on siis puuvärihahmotelma tyynyliinasta, joka ois tarkoitus painaa. Siinä on kaksi poroa, toiselle puolelle tulee samat porot murjottavina. Tyynyliina on oikeesti ruskea. Miten nää kuvat näyttääkin koneella aina niin hyvältä, mutta blogiin laittaessa kuvan laatu huononee hirveästi?!

655636.jpg

Taitaisi olla hetki vielä aikaa neuloa tai surffailla ja sitten ois käytävä nukkumaan!