Olin eilen torilla neulon neulon... -tapahtumassa. Tapahtuma oli käsittääkseni marttojen järjestämä julkineulonta. Paikalla oli aika paljon väkeä, koska neulesymposiumiin osallistuneetkin olivat mukana. Itse ehdin vain kerran käydä neuletapaamisessa keväällä, joten oli ihan mukava neuloa seurassa välillä. Kuvasin värikkään porukkamme ja paidan, joka saatiin. Paita vain on minulle teltta, kun pienin koko oli m, mutta kuulemma se päällä on oltava aina neuletapaamisissa :) Mahtuupahan villapaita alle ;) Mielestäni sovittiin eilen, että kuvan saa julkaista blogissa, mutta jos se joltain on mennyt ohi, eikä halua kuvaansa nettiin, niin hihkaiskaa kovasti. (Anteeks Esikko, on tainnut kuvaajan silmä heittää, kun oot vaan puolikkaana)

712619.jpg
712607.jpg
712631.jpg


Tänään sain tehtyä viimein tyynyliinat pussilakana setteihin, jotka lähtee 07.07.07 naimisiin menevälle serkulleni. Alla kuvat teille niistä, lahjan saaja tuskin tänne eksyy. Tyynyliinat ostettu Anttilasta, pussilakanat ovat yksiväriset (samaa väriä tietty kuin tyynyliinat). Piirtämisessä käytin kangastussia. Ihan ilmeikkäät noista poroista tuli. Korttiin laitan maininnan, "koska parisuhteessa joskus tarvitaan konkreettista viestintää." Molempiin tyynyliinoihin tuli siis murjottava ja onnellinen puoli. Vielä toiset pitäisi tehdä kesän toiselle hääparille lahjaksi.

712637.jpg
712624.jpg
712628.jpg

Villatakkini on melkein valmis. Kymmenen senttiä hihaa puuttuu. Kuvia ehkä jo huomenna. Parempia vasta kun kuvaajani saapuu reissultaan.