Nyt ajattelin uskaltaa jo julkaista blogiarvontapalkintoni kuvat, Mewril on varmaan tänään saanut omansa. Palkinnot olivat keskenään melkein samanlaiset, sisältivät teetä, suklaata, koolaideja ja lankaa värjäykseen. Yllä Sannin ja alla Mewrilin paketit, Mewril sai vielä lisäksi muumiheijastimen.

740790.jpg

740798.jpg

Pirkkikselle lähti viimeinen paketti tuttavallisessa neuleystävässä. Pirkkis sai hassun hauskan eläin kuvakirjan, koolaideja (aiemmin lähetin valkeaa Floricaa), suklaata, suklaakahvia sekä kännykkäpussin. Muutamassa kuukaudessa toisen yllättämiseen ehti jo tottua, ja nyt jo loppuu. No kohta alkaa SNY, joten ei ihan ilman postia jäädä kumpikaan :)

740785.jpg

Viikonloppuna tuli käytyä myös kasvitieteellisessä puutarhassa. Siellä oli kauniita kukkia ja perhosia. Oli ihan hauska käyttää vierailulla ollutta äitiä siellä, kun en ollut koskaan aiemmin itsekään käynyt. Alla maisemia sieltä.

740834.jpg
740836.jpg740845.jpg
740904.jpg

Tänään kävin ostamassa Caverniin lisää Tenneseetä ja koukulla olevaan ponchoon Marinea. Olivat molemmat Citymarketissa tarjouksessa. Tuo poncho on aivan ufoutunut, musta Marine ei vain ole mieleistä virkattavaa, mutta jospa sen joskus valmiiksi saisi. Askartelukaupassa kävin viikonloppuna ostamassa kangastussit seuraaviin häälahjoihin ja samalla huomasin kassinkahvoja tarjouksessa. Olivat näyteikkunassa olleita ja siksi tarjouksessa, mutta minä en kyllä löytänyt mitään vikaa. Kolmet kahvat lähti mukaan, joista äiti otti yhdet. Nyt siis vaan kasseja puikoille :)