Kaikenlaista projektia olisi neuleystäville tarjolla... Vaakatilkkuja päätin jo tehdä, ainakin pari, jos en enempää saa aikaiseksi. Sitten olisi -10% ja sukkasato.
Hmm... Saanko aikaiseksi tehtyä sukkia, niin että kehtaan oikeasti osallistua, ettei käy yhtä nolosti kuin myssyviikoilla (=ei yhtään myssyä)? Sukkia olisi kyllä tehtävä, kun sukkalankoja on, mutta ehdinkö, viitsinkö ja jaksanko vai viekö muut neuleet voiton?
-10 % puolestaan olisi kiva juttu, mutta kun en omista kunnon vaakaa, lankojen punnitus tuntuu ylivoimaiselta. Eikä henkilövaakaanikaan ole luottamista. Kuitenkin muutama kilo saisi neulojasta ja neulontatarvikkeista karista.
Taisi molempiin projekteihin olla elokuun viimeisille päiville aikaa ilmoittautua, pitää harkita, jos saisi aikaiseksi.

Ensin olisi kuitenkin saatava valmiiksi ne villahousut, joita moni kammoksuu. Mammakoosta päästiin sopivampaan, ja pari päivää töissä on kulunut lantio- osan kanssa. Nyt alkaa jalkojen puikottelu. Tässä "maistiaisia". Saa kammoksua (ihan ääneen) :), minusta nuo on mahtavat!

842805.jpg

Pitää vaan saada päätettyä tekisikö sukkahousut vai legginsit, ehkä leggins- malli olisi hameen kanssa käytännöllisempi, niin voisi sukan paksuutta säädellä ihan oikeilla sukilla. Ai mitäkö ovat nuo sinivihreät pallot? Fimomassasta lastenleirillä muotoiltuja puikkostoppareita. Silmukoita reisiosassa on reippaasti per puikko ja meinaavat luisua toisesta päästä pois. Koska en omista parempia stoppareita, toimivat nuo paremman puutteessa. Kertokaas vastaisuuden varalle mistä saa kivoja stoppareita hankittua?