Tänään oli kiva posti päivä. Tai itse asiassa paketit tuli jo eilen, mutta tänään ne hain ennen töihin menoa. Tänään tuli postissa lisäksi Suuri Käsityö ja Mewrililtä kortti jamboreelta. Se oli ihana ylläri!!!

804639.jpg

SNY muisti minua paketilla, jo aiemmin sain sähköpostikortin häneltä. Paketti oli sukkapaketti, josta löytyi Regian silkkisekoitetta, sukkaohjeita in english (+sanasto), 2,5mm ruusupuiset sukkapuikot, kortti ja lakuja. Kaikki oli pakattu ihanaan unikkolaatikkoon. Ihan minunnäköinen paketti, vaaleanpunaista pehmoista lankaa, muumilakuja, unikkokuosi sekä muumilakut, juuri minua! Sitä paitsi ruusupuiset puikot on kaikkein kauneimpia, niitä vaan ei oo itselle tullut ostettua, kuin yhdet pyöröt. 2,5 puikot on ne jotka helpoimmin katkeaa, joten toiset puikot on tarpeen. KIITOS!

804644.jpg

Myös Pirkkiksen viimeinen paketti saapui. Sekin oli täynnä ihanuuksia. Jugurttibanaanilastuja (ihana piristys työpäivään, kun ei ollut karkkia mukana.) saksalaisia lankoja (knüller vihreänä ja punaruskeana, sekä flottesocke ihanan värikkäänä), Kauneimmat käsityöt sekä aivan ihana itsekoristeltu vihko. Vihko on aivan lemppari!

804630.jpg