Olihan se minunkin ilmoittauduttava sukkasatoon. Toivottavasti nyt jotakin saan aikaiseksi, kyllähän sitä nyt muutamat sukat pitää saada neulottua, jotta saa sukkalankoja kulumaan.

852990.jpg

10% en lähde mukaan, totesin, ettei minun painosta kannata pudottaa ihan noin paljoa (menee muuten alipainon puolelle), tärkeämpää olisi kiinteytyminen, mies ehdotti 5% rasvaprosentin pudotusta (vaikka eihän miehet saa noin naiselleen sanoa, eihän? :)), mutta jospa en ottaisi lukuja tavoitteeksi..

Lisäsin nappeihin myös tämän, minuakin huolestuttaa nuorten juopottelu. Itse kyllä saatan siiderin joskus juoda, mutta en juo suuremmassa päihtymistarkoituksessa. Ja minähän olen kuitenkin täysi-ikäinen, ehkä siideri minulle sallitaan. Kuitenkin tämä sopii minun blogiini, viimeksi perjantaina kaupungilla oli paljon nuoria pullojen kanssa, ja tuntuu, että ryyppääjät vuosi vuodelta nuorenevat, se on huolestuttavaa. Täti taidan olla, mutta näin on asia.

852407.jpg


Tänä aamuna täällä oli käynnissä liimailutehdas, jonka seurauksena liimasin magneetin lattiaan kiinni, ja sormet ovat aivan liimassa. Sain kuitenkin aikaiseksi sen mitä oli tarkoituskin: magneetteja. Osa on fimomassasta tehty kesällä, kyseessä oli korjausliimaus, kun magneettinauhan oma liima ei pidä. Sammakko on jokin vanha maskotti ja loput on Tiimarin puukuvioita.

852985.jpg

P.S. Käykö täällä ketään enää, kun kommentteja tulee niin vähän? Tosin viime päivien postaukset on olleet tylsähköjä... Johtuu ehkä siitä...