Edit 28.8. klo 18.15 kuvat

Kiitokset kommenteista, on kiva kuulla, että joku lukee mun juttuja, etten turhaan täällä höpise :)

Tänään on täällä siivottu. Eilen aloitin vaatekaapista, josta lähti iso kasa vaatteita Fidan lähetyskirppikselle, kun ei niitä tule pidettyä. Tänään siivosin sellaisen kaapin, johon kaikki vaan kasaantuu, ja työ oli hurja. Paljon tein kyllä löytöjäkin, vaikka paljon lähti turhaa, etenkin paperia roskiin. Myös lankani saivat uudet säilytyslaatikot ja järjestyksen. Punnitsin lankoja summittaisesti ja laatikoiden kanssa paino oli jotakin 18 kg:n luokkaa. Eli ehkä n. 16 kg lankaa. Kun -10%:laisia katsoo, en taida olla aivan toivoton hamsteri, mutta paha kuitenkin... Tältä lankavarastoni näyttää. Tuo vihreä kassi on apupupun vanua, ei siis enää lankaa.

859346.jpg

Siivouksessa huomasin, että lankavarastoni sisältää muutamia sellaisia lankoja, joita itse ei koskaan tule käytettyä. Jos totta puhutaan niin yhden pienen laatikollisen... Siispä päätin osallistua lankavaihtoon, vaihtaakseni jotkut langoista pois. Sinänsä langat itsessään ovat ihan kivoja, mutta ne vaan ovat täysin mykkiä. Jotkut kuiskailevat hiukan, että jos heitä olisi enemmän, heistä saattaisi saada huivin tai jotakin, mutta taidanpa neuloa ensin huutelevat kerät pois ja lahjoittaa osan mykistä muille.

859359.jpg

Päihteistä piti vielä sanomani, että vaikka monessa blogissa puhutaan vaan alkoholista, olen itse ainakin kaikkia päihteitä vastaan. Tupakkaan en voisi kuvitellakaan koskevani, haju jo kammottaa, alkoholi on ainoa jota käytän edes pienissä määrin. Nuorille päihteet eivät kuulu ollenkaan, eivätkä suurissa määrissä ole terveellisiä kenellekään.

Kuvat tulevat myöhemmin, kun vuodatus suostuu toimimaan...