Miehen sukat valmistuivat eilen. Lankana oli Pirtin 100% karstavillalanka ja silmukoita 44. Ensimmäisessä sukassa oli silmukoita 56 ja vaikka kavensin jo varressa niitä, olisi lopputulos ollut sopiva jättiläiselle. Silti hyväuskoisesti tein sen loppuun asti (mittailin välillä leveyttä vanhaan villasukkaan, jonka myöhemmin tajusin viruneen ja vanuneen aika paljon...), kunnes totesin, ettei tuon kokoista jalkaa ole edes minun miehelläni... Purin siis ensimmäisen sukan kokonaan.

924183.jpg

Pirtin lanka on yllättävän riittoisaa. Kulutus oli ehkä 100 g. Lopullisessa sukassa silmukoita oli 44, ja koko muuten 46 mukaan tehty. Mies tuntui olevan tyytyväinen, vaikka naljaili, että värit oli mennyt väärin toisessa sukassa :)

924185.jpg
924189.jpg

Päätin tehdä samalla vauhdilla pikku veljelle perussukat toisesta Pirtin langasta, nekin ovat jo hyvällä vauhdilla vaikka niissäkin on kokoa 43-44 kokoisen jalan edestä... Sukkasatoa siis syntyy.

852990.jpg

810432.jpg

Tilkkujen yötä vietettiin eilen ympäri Suomea, ja minäkin sain haasteaikaan tehtyä ne kolme tilkkua. Ajattelin kuitenkin, etten vielä lähetä tilkkuja eteenpäin, vaan aion saada peittoon vaadittavat 20 tilkkua kasaan rauhalliseen tahtiin ja koota ne peitoksi. Lähetän vasta sitten tilkut. Jotta ne oikeasti tulisi tehtyä, liitän to do listalleni nuo tilkut.

Langaton lokakuu kutkuttelisi, mutta taidan nyt skipata sen, koska lokakuun lopussa on tiedossa lomamatka Itä- Eurooppaan, jossa toivon löytäväni lankakauppoja...

Otin välillä kirjainkommentoinnin pois, mutta taas alkoi roskapostia tulla, joten palautin tuon. Toivottavasti jaksatte silti kommentoida.