Tänään saapui lankavaihtoni paketti. Lähettäjä epäili vaaleanhaalean vihreän väriä, mutta minä pidän siitä, ja kuten sanoinkin lähettäjälle, sen voi värjätä, jos ei miellytä. Ekstrana sain Regian silk color sekoitusta, kauniin kortin ja ihanan enkelikorun.

881014.jpg

Tällä viikolla on koulussa alkanut soveltavat opinnot hurjalla vauhdilla. Joka päivä on ollut opiskelua useita tunteja ja harjoitustehtäviä hurjasti, ei tällaiseen ole yliopisto-opiskelija tottunut... Sen takia en ole ehtinyt paljon kommentoida muiden blogeja, lemppareitani luen kyllä aamupalan lomassa. Koska tunneilla ei kehtaa kuljettaa mukana villahousuja, ja koska niitä kohtaan iski valmistumattomuusblaah, olen neulonut muutaman vaakatilkun luennoilla. Se projekti on siis oikeasti minun kohdallani toteutettu, (ainakin) kolmella tilkulla... Pitäisi enää päätellä... (toivon, että näitä syntyy vielä lisää)

881021.jpg

Sukkasatokin on aluillaan täälläkin, tänään aloitin tunnilla sukkaakin saarnaopetusta kuunnellessani. Illalla on niin puhki (joka illalle on vielä ollut tällä viikolla harrastuksiakin), ettei jaksa muuta kuin kaatua sänkyyn. Mutta syyskuun jälkeen "helpottaa", sitten tartutaan graduun :)