Täällä on vihdoin jotakin valmista.

Villahousut valmistuivat, ja vaikkeivät ne muistuta enää ensinkään alkuperäistä ohjettaan, tuli niistä sopivat ja käyttökelpoiset. Nalle vaan todellakin kutittaa ja on aika lämmintä, joten pahimmille pakkasille nuo housut kuuluu, mutta ovatkin sitten lämpimät hameen tai housujen kanssa. Yläosassa on kuminauha pitämässä paikallaan lantio- osaa, mutta kokonaisuudessaan en viitsi tällä vartalolla villahousuja esitellä... Sivussa kulkee palmikko, joka ei meinaa kuvissa näkyä. Tässä ne ihanuudet- kamaluudet ovat :)

906743.jpg
906747.jpg

Myös pikkuveljen kynsikkäät tein loppuun eilen. Ne aloitin torstaina luennolla, kun luennolla on aina ollut jokin pienempi neule mukana. Luentoneuleita en ole antanut itseni tehdä kotona, jotta villahousut valmistuisivat. Nyt saa neuloa mitä haluaa! Oli tylsää keskeyttää kiva sukan alku (jonka olin aloittanut torstaina luennolla), mutta kynsikkäät tulikin nopeasti, nyt ei tarvitse veikan palella! Huomenna lähtevät postiin. Muistiin itselleni: lankana 7 veljestä, puikot 3,5 ja silmukoita 36.

906762.jpg

Nyt on puikoilla Regian silkkisekoitus kaksinkertaisena ja pitsisukka. Yhdistelmä on ihanan pehmoinen. Mieskin haluaisi aidot lampaanvillaiset sukat, joten Pirtin Kehräämön langasta taitaa tulla sitten seuraavat sukkaset kokoa 46 tai jotakin, joten neulomista riittää 10 numeron edestä enemmän, kuin omissa sukissa :)