Ystävälle menevät seuraavat sukat.  Mallina polvekeraitaiset ja lankana Regian silk color kaksinkertaisena. Puikot 3,5, silmukoita 48, koko 36-37. Lankaa kului ehkä 80-90 g. Langan sain lankavaihdossa extrana, ja kerällä se näytti äklön räikeälle, mutta sukissa värit on aivan ihanat. Oli siinä ja siinä, että raaskin antaa sukat pois. Onneksi vastaanottajana on sentään parhaan ystävän palelevat varpaat.

933765.jpg

Jos edelliset sukat näyttävät sinisille, toivon, etteivät kaikki kuvien sävyt heitä yhtä paljon... Vihreät ne oikeasti oli :). Vuodatus kyllä muuttaa värisävyä alkuperäisestä, jostain syystä. En ole tekniikan ihmelapsi, joten kuvat ovat mitä on. Koittakaa kestää! Viidennet sukkasadon sukat valmistuivat siis. Nyt puikoilla on jotakin salaista project spectruminkin väreissä... Seuraavaksi voisi vielä parit sukat tehdä, kun on vauhtiin päässyt...

Ilmoittauduin näihin:

932613.jpg

932598.jpg

Linkit löytyy napeista sivulaatikosta. Toivon, että saan kivan parin joulukalenteriin, joka suostuisi tekemään minulle adventtikalenterin, kun aidon ja oikean joulukalenterin kuuluu alkaa ensimmäisestä adventista, vaikka se olisi ennen joulukuun ensimmäistä. HUPS! Nyt rupesinkin katsomaan kalenteria, ja tänä vuonna adventti sijoittuukin poikkeuksellisesti vasta joulukuulle. En siis tarvitsekaan erityistoiveita alioituksen suhteen :)