Tänään pääsivät pesuun viikonloppuna valmistuneet ruskatossut. Lankana oli Novitan Huopanen ja puikkoina 6 sukkapuikot. Mallina tuo itse "keksimäni" (vaatiiko tuo nyt paljon keksimistä...*pyörittelee silmiään itselleen*) laiskannaisen en pointe.

983715.jpg

Tykkään balleriinatossujen mallista ja ne on helpot ja nopeat tehdä. Kiitos vaan Ilun kivasta ideasta, laiskuus vaan iski monivaiheista ohjetta lukiessa ja näin näistä tuli aivan ihanat! Sukkasadon 10. pari.

983668.jpg

Ehkä seuraavan kerran teen hiukan useammalla kerroksella tuon kärjen, ettei joudu niin paljon venyttelemään, mutta hyvin nämä märkänä jalkaan sai venymään. Tarkkasilmäisimmät huomaavat toisen kärjen langan vaihdon, kun Huopasen jämät loppuivat viime "metreillä" ja tein lopun oranssista Natur garnista, onneksi väri on niin lähellä ruskasävytystä, ettei pahasti pistä silmään. Nämä tulivat siis ihan ikiomiksi. "Kiinnitysnapiksi" (näissähän tuo remmi on jo valmiiksi kiinteä) tein Fimo massasta syksyn lehdet. Toinen remmeistä jäi hiukan liian löyhäksi, joten nappia kiinnittäessä oli sitäkin hyvä ottaa hiukan sisään ja lyhentää. Olen tyytyväinen tuohon tapaan tehdä näitä tossuja, varmasti tulee tehtyä useampiakin.

983720.jpg

Tänään kokeilin heittää samaan koneeseen myös uuden sydänvirkkauskokeilun, ja tästä tuli kiva. Nyt ompelin heijastimen jälkikäteen. Alkaa pyykit loppua, kun on tullut niin paljon huovuteltua...

983722.jpg

Viikonloppu meni sukuloidessa ja poissa kotoa. Paluu arkeen olisi taas edessä. Tuntuu että viikonloput hujahtaa vaan nopeammin, kun on jossakin liikenteessä. Auto parka kärsi reissusta (vanhat viat vain tuntuivat pahenevan), pitäisi viedä huoltoon. Nyt puikoilla on vaihteeksi sukat. "Anopilta" sain kaksi vyyhteä koirankarva-villa.-silkki sekoitetta mukaani, josta pitäisi taikoa tuolle miehelle lapaset tai sukat. Neuloo itsekin jonkin verran, mutta arveli minulta syntyvän nopeammin, nuo sukat ois ehkä sitten seuraavaksi hyppäämässä puikoille (varmaan saa vaan allergialääkkeen kanssa neuloa, kun koira-allerginen hiukan olen). Ai miten niin neulon paljon tai välttelen gradua?!? Alkavalla viikolla on kyllä tartuttava oikeasti graduunkin kiinni.