Täällä valmistui taas sukat. Lupasin kesällä kaverille, että teen hänelle synttärilahjaksi villasukat, kun hän näki nämä (kuva napattu jostakin blogini ensimmäisistä postauksista)...

388897.jpg

...ja ihastui hurjasti. Aloin sitten tehdä hänelle varvassukkia, ja jopa varpaita sukkiin (päätin tehdä nallella varpaat, kun omissa tuntuu, että jos on tavallinen varvassukka alla, tulee varpaanväleihin hirveästi "tavaraa") mutta tekovaiheessa totesin, että pienivarpaisena ja -jalkaisena on kamalan hankala arvioida toisen varpaiden kokoa, ja päädyin varmuuden vuoksi tekemään ihan tavalliset villasukat tylsästi.

Tuloksena nämä:

960538.jpg

Ihan samanlaista kuin aiemmatkin, mutta vaihtuipa ainakin väri. Raitojen kanssa en jaksanut stressata, luulen että vastaanottaja ei välitä pienestä epäsymmetrisyydestä, joka osittain johtui myös varvasongelmasta, ja osittain kerän vaihtumisesta. Nämä lähtevät synttärisankarille noin viikon päästä, luulen, ettei lue blogiani, niin julkaisin jo nyt.
Täällä sukkatehtaalla on kone kuumana, keskiviikkona alkoi lämpö nousta ja flunssa kolkutella. Juuri kun sain VTI:n hoidettua antibiooteilla. Tylsää. Nyt on muutaman päivän ollut 37-37,5 lämpöä (normaalilämpö mulla on vajaa 36) mikä on ärsyttävä lämpö, kun ei voi virallisesti sairaaksi heittäytyä ja silti on veto pois. Jospa tämä pian tästä. Sarvikuono pitää nenän onneksi ihanan avoimena, joten jäljelle jää vaan lämpö, päänsärky ja vetämättömyys...
Nyt puikoille aion ottaa välillä jotakin muuta kuin sukkia. Ehkä parit sukat (tai sukat ja tossut) voisin vielä tehdä, mutta en nyt heti jaksa. Onhan noita jo 8 paria tullut tehtyäkin.