Tänään seminaarissa valmistui sukkasadon yhdestoista pari, vielä miehelle pitäisi tehdä nuo "anopin" tilaamat sukat ja parit tossut ois tarkoitus vielä neuloa ennen joulua. Se on eriasia ehtivätkö sukkasatoon, kun pikkuhiljaa alkaa sukat tympiä. Mutta ainakin nuo miehen perussukat teen nyt sukkasadon aikaan, tai muuten ne jää tekemättä... Näissä sukissa lankana seitsemän veljestä ja puikot jälleen 3,5. Koko on ehkä 39 luokkaa. Huomasin kuinka käsiala näytti paljon löysemmältä toisessa, mutta onneksi ero ei ollut järin suuri.

991018.jpg

Tänään tuli snyn paketti. Se oli jälleen aivan ihana, tällä kertaa mukavan naisellinen. Kiitos snyni taas todella paljon!!! Sny kertoili kortissa jo jotain itsestään, mutta en osaa yhdistää keneenkään sinua vielä, enkä oikeastaan haluakaan. Ensi kuussa selviää :)

991004.jpg

 Paketti sisälsi ruusunnuppu teetä, addin 3,5 80 cm pitsipyöröt, kaksi kerää ruskeaa angoralankaa, mustikkavalkosuklaata, neulenuken sekä kortin. Angorasta en tiedä miten sitä siedän, eikös se ole kanista peräisin? Kun noille eläimille olen allerginen, niin tuota en ole uskaltanut kokeilla. Mutta, jos ei itse tuota siedä, niin saahan sen varmasti jollekulle lahjoittaa. Ei tuo kuitenkaan niin mukavaa ole allergialääkkeen kanssa neuloa (koirankarvalanka on nyt käsittelyssä)
Neulenukke oli kiva juttu, se pääsee testiin varmasti pian, ruusunnupputee ja pyöröt ovat myös ihan uusia juttuja, jotka pääsevät testaukseen. Lupaavalle vaikuttavat! Suklaa oli aivan ihanaa, valkea suklaa on lemppariani ja mustikka sopi siihen kivasti. Olen tosin karkkilakossa, mutta aloittaessani lakon annoin itselleni luvan syödä postissa tulleet karkit. Suklaa upposi sen verran nopeaan, että nyt ei hetkeen teekään mieli suklaata. Miksi "maitovammaisen" ihmisen pitää olla niin tyhmä ettei opi koskaan, ettei kokonaista suklaalevyä (vaikka pienehkö olikin) kannata syödä kerralla, kun vaivoilta ei voi välttyä!

KIITOS IHANASTA PÄIVÄN PIRISTYKSESTÄ!