Eilen sain viimeisteltyä loputkin itsetehdyt joululahjat. Vielä oli harkinnassa miehelle lahja, mutta se vaatisi kirjoneuletta, enkä taida sitä saada nyt aikaiseksi. Kun en tuota kirjoneuletta ole koskaan kokeillut, jo raitaneuleessa tuskastuttaa langat :) Lisäksi gradu aiheuttaa paineita, litterointi on toivotonta. Tällä viikolla on ihan luentojakin sekä tentti perjantaina, joten kreikkaa pitäisi varmaan tenttiä varten hiukan kertailla. Ai mikä aoristi?

Kalenterista olen saanut viime postauksen jälkeen kauniin tulitikkurasian täynnä vaaleita nappeja, teepusseja sekä tikkarin. Huomenna on luvassa isohko ja painava paketti, jota en ole pitänyt seinällä, kun ripustuslenkkini eivät kestäneet pakkauksen painoa. Tämän iloisten yllätysten joulukalenterin lisäksi olen katsellut the joulukalenteria, joka on aivan loistava! Mies ei ymmärrä minua, mutta ehkäpä minulla on outo huumori kun tykkään sarjasta.

Mutta joululahjoista ei voi läheskään kaikkea näyttää, mutta näette ne, mitä voi ja muutaman yksityiskohdan. Loput lahjoista näytän sitten jouluaattona (ajastettuna postauksena).

Kuitenkin nyt postiin on lähdössä kummipojan lapaset ja Lasten maailmanatlas kirja. Nämä lapaset ovat tavallista seitsemää veljestä neulottuna 3,5 puikoilla ja 32 silmukalla. Patjassa näkyy vinkkiä eräästä pingotustyöstä viime yöltä, jonka lanka päästi väriääm patjaan.

1122293.jpg

Tänä jouluna olen tehnyt samantapaisia lahjoja useammalle, minkä vuoksi ei voi esitellä sellaisiakaan lahjoja, joiden omistajat eivät täällä ehkä muuten kävisi, ettei samanlaisen lahjan saaja näe blogissa lahjaansa (tai muiden lahjaa) etukäteen. Tässä kuitenkin eräs yksityiskohta eilisistä viimeistelyistä.

1122341.jpg

Siinä kaikki tältä erää, loput lahjat sitten jouluna. Nyt puikoilla on revontulihuivi, jonka toivon saavani tammikuun lopussa juhlapukuni seuraksi miehen valmistujaisiin.