Eilen illalla Pikkumyyn kutomossa valmistui keskiviikkona (vai torstaina?!) aloitettu villapaita. Ohje on oma, aloitus ja raglan kavennukset ovat cavern cardiganista opittuja. Puikkoina villapaidassa oli 6 ruusupuiset pyöröt ja lankana joskus ajat sitten puseroon ostamani Iso veli. EDIT: Langan kulutus oli joko vajaa 400 tai 500 g, koska ostamistani keristä jäi yksi kokonaan yli ja hiukan toisesta. Koko puserossa on xs-s.

Tykkään paidasta kovasti, vaikka sisäinen perfektionistini ei hyväksy helman joustimen venymistä, eikä luonnollista epätasaisuutta neulepinnassa, on pusero ihanan lämmin, suloisen värinen ja ennen kaikkea käyttöneule. Noihin epätasaisuuksiin voisi auttaa kastelu, mutta koska haluan puseron aatoksi päälleni, saa kostutus jäädä joulun jälkeen tehtäväksi. Taustana kuvassa on isäni rakentama vaja, ja kuten näkyy, lunta täällä ei vieläkään kovasti ole. Tänä iltana on kuitenkin tullut lunta hiukan, jospa joulu kuitenkin olisi valkoinen. Takaa päin otetussa kuvassa ovat värit luonnollisemmat. Edessä ovat soljet kiinnittämässä kaula- aukkoa yksityiskohtana.

1153260.jpg1153277.jpg

Tämä päivä on siivottu ja valmisteltu joulua. Huomenna tehdään ruuat, yöllä paistetaan kinkku ja muut aamusta alkaen. Sitten koristellaan kuusi ja käydään kirkossa ja saunassa.
Viime päivinä joulukalenterista olen saanut tuikkivia ja pari hengellistä kirjasta, samaa sarjaa kuin aiemminkin tullut. Huomiseksi oli jännän muotoinen paketti :)
Iloista ja jännittävää joulunodotusta!