EDIT: 13.12. Laitoin vielä toisen tasossa kuvatun huivikuvan tähän. Oikeassa käytössä kuvatut kuvat laitan vielä erikseen, kun ei näistä mitään selvää saa.

Täällä valmistui Revontulihuivi virolaisesta hahtuvasta. Lanka oli liukuvärjätty mustasta vaaleaan, mutta laiskana kerin vyyhdin kaksinkertaiseksi välittämättä liukumista. Jo keriessä huomasin, että idea taisi olla hyvä, vaalea lanka mustan seassa näytti kauniin hopeanhohtoiselta. Tarkoitus olisi tuo huivi laittaa miehen valmistujaisten iltajuhliin.

Nyt kysynkin teiltä fiksummat, voiko tuollaisen neulehuivin laittaa juhlaan harteilleen? Pukukoodi juhlaan naisille oli tumma pitkä (ilta)puku. Puku minulla on olemassa, mutta se on olkaimellinen, ja olo on alaston ilman jotakin mekon päällä. Myös tammikuun kirpakka sää saattaa vaatia lämmikettä. Joskus olen käyttänyt pitkiä hanskoja puvun kanssa, mutta oliko niin, että hanskat ja huivi eivät voi olla yhtä aikaa? Silloin mieluummin valitsen huivin.

1125198.jpg

Tuossa pingottumassa huivi ei näytä miltään, mutta minusta siitä tuli kaunis. Väri liukuu hiukan, mutta sekään ei kuvassa näy. Sen puolesta voisin sen juhlaan laittaa, en vaan tiedä onko neulehuivi liian arkinen tuollaiseen juhlaan. Huiviin eteen kiinnitän vielä hopeisen sydän soljen, jolla huivin saa kiinni. Huivin koko on n. 160x 75 cm. Myöhemmin (eli varmaan viikonloppuna), kun kuvaajani on paikalla saatte kuvia huivista "oikeasti".

1128444.jpg

Tänään painavasta joulukalenteri pussukasta sain suklaakarkkiboksin. Nam. "Mariskooli" on paikallisen halpakaupan valikoimista syksyllä ostettu ja rakkaimpia koriste/kattausesineitäni.

1125225.jpg