No, otsikko hiukan huijaa, kun on täällä jo pikkupakkaset, vaikka lunta ei olekaan.

Nyt saattelupaamani kuvat Revontulesta. Juhlapuvun kanssa en kehdannut pihalla alkaa huivia mallailemaan, joten tässä vain arkiset vaatteet. Totesin myös, että juhlapuku on hivenen liian tiukka (ostettu viime syksynä, jolloin olin laihtunut viitisen kiloa ja nyt kilot ovat tulleet korkoineen takaisin), joten voi olla, että joulun jälkeiset alet kutsuu iltapuvun etsintään. Pahoittelen kuvien värejä, päivä oli pimeä, eikä musta ole helpoin väri kuvata.

1138201.jpg
Edestä, huivi kiinni solki kiinnityksillä ponchomaiseksi.

1138205.jpg
Ja takaa, eikä huivi tietenkään ole keskellä...

Lauantai- illan vietin "pikkujouluissa" ystäväni luona ja neuloin pois laatikosta löytyneen Foxin. Yllätyin, että lanka onkin 70% villaa !! Tarkoitus oli tehdä lapaset, mutta tuo lanka on niin pörröistä, että totesin, ettei minun kärsivällisyyteni ja taitoni riitä lapasiin. Tein siis kaulahuivin. Lanka on tosi nopeaa neuloa ja lopputulos lämmin ja pehmoinen. Huivi meni lahjavarastoon odottamaan sopivaa hetkeä lähteä jollekulle lahjaksi, itsellä huiveja alkaa olla, joten siksi en jättänyt omaan hyllyyn, vaikka huivista tosi kiva tulikin.

1138209.jpg
1138213.jpg

Kalenterista on viime aikoina tullut itsetehty kilpparimagneetti, kaunis tulitikkurasia, jossa pinssi, tuikkiva, purkkatikkari ja erilaisia teepusseja.

Melkein kaikki joululahjat on jo paketeissa ja joku paketti on jo annettukin. Oman JYV paketin laitoin menemään ja sai IISON paketin postista viime viikolla. Jännityksellä odotan...