Vuoden viimeiset neuleet tulee hiukan viime tinkaan, mutta tänä vuonna silti... Molemmat valmistuivat jo jonkin aikaa sitten, mutta kuvailut jäivät.

Ensimmäisenä esittelyssä Kiri- huivi, virolaisesta villalangasta tehtynä. Tämä ankea sää ei ole huivin huvaukseen otollinen, mutta menköön... Huivi neulottu 3,5 pitsiaddeilla. Huivin omistaja ei ole tiedossa, joten pääsee lahjakoriin odottamaan. Nyt on huiveja taas tehty liikaa, ja jokin muu tuntuu kivemmalta neuloa...

1173601.jpg

Toinen pieni välityö oli joogasukat. Olen ilmoittautunut joogaan uudelle asuinpaikkakunnalleni, ja kun aina jalat palelee, kun joogassa ei sukkia käytetä, tein ratkaisun ongelmaan. Villasukat, joissa päkiä ja kanta ovat auki, jotta pito ja tasapaino säilyy, mutta nilkka ja keskiosa jalkapohjaa saavat lämpöä. Sukkaset on tehty yksinkertaisesti vartena, jonka jälkeen päätelty puolet silmukoista, ja seuraavalla kerroksella luotu uudet jalkapohjaan. Silmukoita seitsemään veljekseen käytin 44.

1173600.jpg

Näihin urheiluaiheisiin neuleisiin on hyvä päättää (vaikkei Kirissä muuta urheilullista olekaan kuin nimi) tämä vuosi. On tullut oltua niin laiska terveen elämän suhteen, että jälleen lupaan elää uuden vuoden terveemmin. Lähinnä nimen omaan liikunnan ja ruuan suhteen. Liikuntaa lisätään ja ruokailuja monipuolistetaan ja säännöllistetään. Karkkilakko alkaa jälleen huomenna joulutauon jälkeen. Muutto uudelle paikkakunnalle ja mahdollinen valmistuminen keväällä ovat hyviä asenteen muuttajia näissä asioissa, kun saa aloittaa "puhtaalta pöydältä" ja sitten on tuokin mies samassa asunnossa vahtimassa... :)
Ilmoittauduin neulojat kesäksi kuntoon- projektiin, jotta ryhmän paine auttaisi. Samasta syystä ilmoitan tämän täällä, jotta lintsaaminen olisi vaikeampaa.


Mutta hyvää ja toimeliasta uutta vuotta kaikille, ja mahdollisimman vähän purkulankoja :) Itse juuri aloitin erästäkin purkulankaa jälleen uudelleen työstämään :)