Joku kuukausi sitten menetin hermoni vihreään Ainoon, joka on lojunut kaapissani tämän liivin muodossa käyttämättömänä. Muutaman kerran olen tuon päälleni laittanut, mutta se on niin järkyttävän iso (vaikka saumoja oli otettu sisään kymmenen senttiä villapaitana olon jälkeen), ettei sitä tule pidettyä. Purin siis langaksi, ja nyt sain idean sliparista. Idea tuli edellisestä villapaidasta, malli sama, hihat vain lyhyinä. Tällaista lämmikettä kaipaa usein. Paita on tehty 6 puikoilla ja lankana siis purku Aino. Yllättävän hyvänä lanka oli pysynyt, vaikka purkaminen ei ollut ihan hellä varaista :) Tykkään. Pitoon menee, ehdottomasti. Kivaa tuossa vaatekappaleessa on myös yhteen sopivuus kauluspaidan kanssa. Todellisuus ei ole yhtä "reikäinen" kuin kuva.

1188217.jpg

Tänään se on loppiainen, joulu virallisesti ohi, ja kuuset purettava. Huomasin, etten ollut joulupostiin laittanut kuusen kuvaa, vaikka sen nimenomaan kuvasin, niin saatte nähdä nyt, mitä kotikotona todennäköisesti viimeistään tänään kannetaan pihalle. Piparit ovat minun koristelemiani, vaikka näyttävät ihan lapsen tekeleiltä :)
1166514.jpg

Ylihuomenna olisi lähtö kohti uutta kotia. Onpa outoa jättää kaikki täällä... Suuri osa on jo pakattu ja loput asiat pitäis hoidella huomenna. Sitten saatan hetken ollakin nettipimennossa.
Hyvää uutta viikkoa!