Ihmiset lähipiirissä alkavat pariutumaan, ja täällä on syntynyt parit pariskunta lapaset kahdelle eri hääparille. Toiset ovat tilauksena tehty, toiset omalle kaverille. Ensimmäinen esiteltävä pari on Pirtin hahtuvaa, kulutus kolmeen lapaseen 98g. Pesun jälkeen saivat kivan tumppumaisen muodon. Kyseinen pariskunta on muuttamassa Etelä- Eurooppaan ja lapaset toimii myös muistutuksena Suomesta ja mahdollisesta tänne paluusta.

1428798.jpg
Väriterapiaa, tässä ennen pesua otetussa kuvassa värit ovat oikeammat kuin alemmassa...

1428820.jpg
Näköjään lapasten suut jäi muotoilematta kuvaa varten, kun noin lerpattavat...

Toinen pari on tosiaan tilauksena tehty. Lapaset on seitsemää veljestä ja kulutus oli 122g yhteensä. Miehen lapasessa silmukoita 48 ja naisen lapasessa 40. Tuo yhteislapanen on hauska kun sekin muistuttaa sydäntä :) Kirjailut on vaaleanpunaista seitsemää veljestä. Ja kyllä, se yhteislapanen on erivärinen, kun alkuperäinen lanka ei riittänytkään koko settiin, mutta itseasiassa tuosta tuli ihan eläväinen noinkin. Noita neuloessa sen taas tajusi kuinka paljon paksumpaa ja parempilaatuista vanha seitsemän veljestä on.

1428808.jpg
1428814.jpg
Käymme yhdessä ain, käymme aina rinnakkain... <3

Nyt on neuleblaah tuota hametta kohtaan, saa nähdä tuleeko siitä koskaan mitään. No ei tässä hetkeen oo ikuisuusrojekteja ollutkaan (paitsi se yksi musta virkattu poncho, josta ei puhuta...), joten saattaa olla että tuo ufoutuu. Idea ei ollut niin loistava, kun miltä se suunnittelutasolla vaikutti, joten voi saada myös purkutuomion. Mutta sitä ennen keskitytään hyvin paljon graduun ja huomiseen haastatteluun.

Saitte kuvallisen bloggauksen ennen kuin uskoittekaan, tai ainakin ennen kuin minä uskoin... Nyt pitäis siirtyä Höyhensaarille Raamatun henkilöiden kautta. Olen kieltänyt itseltäni nukkumaan käynnin (koskee etenkin päiväunia) ennen kuin olen muutaman sivun lukenut kyseistä kirjaa, että se VT:n tuntemus menisi ensi viikolla läpi...