Kauniista marjapuuron punaisesta langasta piti tulla tunika, mutta työ muotoutuikin topiksi. Kiva se on joka tapauksessa. Tämäö valmistuikin jo huhtikuun puolella, vaikka "raportointiin" hetki vierähti. Malli oli oma, joskin pitsin malli oli Novitan kesä lehdestä. Lankaa kului 3,5 puikoilla 205g. Yläosa on tehty ylhäältä aloitettuna raglanina ja nauhakuja tuli luonnollisesti pitsin mallista. Nauha taitaa olla alunperin miun kastemekkooni ostettua tai lettinauhaksi joskus aikoinaan. Löytyi siis äitin varastoista, joskin sinne jätettiin vielä kastemekkoa varten nauhat odottamaan.

1530460.jpg

1530462.jpg

Topille olikin jo käyttöä, kun lämpimät säät yllättivät. Harvoin sitä on polttanut itseään vielä toukokuun auringossa, kuten sunnuntaina pyöräkisoja katsoessa tein. Nyt puikoilla on sitten ihan oikeasti tunika, kun tuosta tulikin toppi :) Vielä lähempi kuva venytetystä pitsistä:

1530461.jpg

Piispan tapaaminen meni kivasti, lupasi puoltaa vihkimystä miulle. Siitä rohkaistuneena kävin eilen katselemassa ja ostamassa papin vaatteita. Tapasin Helsingin reissulla myös Puuvillaa puikoilla blogin Auran. Olipa kivaa kahvitella yhdessä. Lauantaina pidettiin täällä kotikonnuilla myös neuletapaamista, jossa kahdestaan neulottiin, kun osanottajia oli vähänlaisesti. Kivaa oli silti :)