Toinenkin stola valmistui. Kasteella on kivempi laittaa valkea stola, kuin kirkkovuoden mukainen, joten tätä tulee varmasti käytettyä paljon. Malliltaan valkeasta tuli vihreän stolan kaltainen. Lankana käytin kaksinkertaista Floricaa ja puikkoina kahta 3,5 bambusukkapuikkoa. Kirjailut taaskin Novita goldia.  Langan kulutus yhteensä 111g.

1755928.jpg

Kirjailun tein edellisestä poiketen niskaan ketjusilmukoimalla ja totesin, että näin niskan kuvio ei kiristä stolaa. Korjasin siis vihreänkin niskaan kuvion samaan tapaan. Nämä on kyllä molemmat kivoja ja käyttökelpoisia. Valkea olikin jo sunnuntaina kahdella kotikasteella käytössä. Vihreäkin on koekäytetty jo aiemmin. Kuva vihreästä on näköjään hiukan huono, stola on rutussa kuvion alla, mutta samanlainen on kuvio kuin valkeassakin.

1755935.jpg
1755925.jpg

Tänään sain vihdoin ostettua uuden auton itselleni. Samanlainen pikku kirppu kuin edellinenkin, joskin erimerkkinen, neliovinen, uudempi ja toivottavasti turvallisempi. Aiempi autovanhus alkoikin jo sanoa itsensä irti toimestaan. Jospa tuo jaksaisi kulkea paremmin :)
Huomenna sitten taas riparille, siellä hurahtaakin seuraava viikko. Pitäiskin etsiä neulottavaa sinne mukaan. Nyt on puikoilla sukat, mutta ne on jo pian valmiit.