Olen viettänyt viimeisen viikon riparilla ja meno on ollut suunnattoman vauhdikasta... Riparilla sain sukat loppuun. Lankana seitsemän veljestä (äitin lahjoittamasta varastosta), malli kärjestä tiimalasi kantapään taoaan aloitettu tavallinen sukka. Lankaa kului 120g. Sukat ovat minun jalkaani suuremmat, joten lähtevät lahjoituksena jolle kulle muulle.

1787328.jpg

Riparilla tein myös elämäni ensimmäiset sormikkaat. Olen aina ihastellut muiden sormikkaita, ja kuvitellut, ettei minun kärsivällisyyteni riittäisi sormien tekemiseen, mutta nuo tulivatkin yllättävän helposti ja nopeasti (kun leirillä piti saada purettua ärsytystään välillä neuleeseen :)) Lankana näissä oli SNYltä saamani ihanan pehmoinen Alpaka fashion ja puikkoina 3mm bambut. Sormet tein itsetekemilläni sormikaspuikoilla, jotka on taiottu jostakin katkenneesta bambupuikosta. Lankaa näihin ihanuuksiin kului 61 g. Ovat suloisen pehmeät ja lämpimät ja ihan kauniitkin. Kämmenen päällys on rinsessaneuletta, muuten sileää.

1787324.jpg

Risuliisa ja joku toinen kyselivät kommenteissa stolaan ohjeistusta. Nyt stolat on miulla töissä, mutta kirjoittelen viikon päästä "lomalta" palattuani. Tuohan nyt on ihan yksinkertainen juttu, mutta voin laitella summittaista ohjeistusta tulemaan. Tosiaan maanantaina olis tarkoitus suunnata kaverin kanssa kohti Milanoa rentoutumaan kesän ripareista ja muista töistä ja latautumaan syksyä varten. Kirjoittelen ohjetta sitten reissusta kotiuduttuani. Huomenna olisi vielä konfirmaatio ja sitten ansaituille leirivapaille.

Leirin aikana täällä kotona olivat minu tomaattiviljelmäni editsyneet. Keväällä istutin siis siemenistä keltaisia kirsikkatomaatteja ja ihmeekseni ne lähtivät kasvamaan. Nyt alkaa olla jo puskissa isompia ja pienempiä raakileita nähtävissä. Jos hyvin käy, niin ehkä tuosta vielä saadaan satoa!

1787334.jpg
1787344.jpg

Uuden salaisen ystävän tiedot olivat tulleet. Nyt pääseekin jo miettimään paketteja. Jipii! Omalta ystävältänikin sain jo pienen sähköpostiviestin! Nyt nukkumaan vielä leiriunivelkoja pois ja huomenna sitten konfirmaatioon ja vierailukierrokselle :)