Viimeinen SNY:n paketti oli saapunut tällä viikolla lomani aikana. Paketti oli ihana ja aivan huiman runsas! KIITOS! Paketista löytyi kirje, jossa paljastettiin, että Snyni on ollut Evelin Evelinin ajatukset blogista. Kiitos. Todellakin onnistuit piristämään syksyäni. Paketissa oli kirjeen lisäksi lankaa: Kerä Huopasta ja kaksi Jussia, sydänkoriste, kirja, karkkiaski ja suklaata sekä rasiallinen kynttilöitä.

2103475.jpg

Kynttilät auttavat joulun odotusta, kun en tänä vuonna löytänyt joulukalenteri vaihtoa, vaikka sellainen on ilmeisesti ollut :( Lisäksi kirja "Last minute knitted gifts" voi pelastaa jouluni, jos joku lahjoista ei ehdi ajoissa. :D Kirja vaikutti kivalta ja paketti oli suloinen.

Itse olin Naumannin SNY. Kierros oli mukava. Naumannille lähti seuraavanlaisia paketteja:

Elokuun paketissa oli kaksi kerää Floricaa, Koolaideja, kaksi kerää Regiaa (Suomen väreissä olympialaisten kunniaksi) sekä käsivoidetta ja karkkeja. Osa kuvista on Naumannilta kopioituja, kun itse unohdin kuvata. Lupa kopiointiin on kysytty.

2103549.jpg

Syyskuun paketti lähtikin hämäyksen vuoksi liikkeelle Rovaniemeltä. Pinkissä paketissa oli:

2103512.jpg

Ja lisäksi salmiakkisuklaata. Tuo epämääräinen mytty on poncho. Lanka on kauniin väristä pinkin ja ruskean sekoitusta, kolmisäikeistä puuvillalankaa. Myytiin Pyöröpuikossa syksyllä, vyötettä ei ollut. Kivaa lankaa joka tapauksessa. Lisäksi paketissa siis kortti Seitsemän veljestä Polkkaa (vaikka Naumanni sanoi novitat jo neuloneensa kyllästymiseen saakka, ajattelin, että uusi väri piristäisi), virolaista hahtuvaa bambuiset puikot ja vihreät puikkonallet.

2103520.jpg

Lokakuussa paketissa oli punamustasta Pirtin kehräämön hahtuvalangasta neulottu ja huovutettu kassi, kun Naumanni oli kirjoittanut erityisesti laukusta ilahtuvansa. Kahvoina puiset ympyrän malliset kahvat. Lisäksi kortti, Virkkukoukkunen heijastin ja suklaata.

2103521.jpg
2103550.jpg

Marraskuun pakettiin laitoin kaksi kerää Loftia, jonka toivoin olevan sopivanväristä ja hemmottelevaa neulottavaa. Lisäksi karkkia, Aarikan sydän kännykkäkoru ja Vihervaaran ohje haasteeksi.

2103551.jpg

Tavoitteena oli laittaa pari itse tehtyä juttua, ja nuo tuntuivat olleen onnistuneet. Ainakin poncho näytti upealta kuvassa käyttäjällään. Toivottavasti myös laukku pääsi käyttöön.

Sitten vaan seuraavaa odottelemaan.