Joululahjoja syntyy, vaikkakin töissä sesonkiaika haittaa harrastamista. Onneksi kuitenkin myös kokouksia riittää, joissa voi puikkoja heilutella.

Valmiiksi on tullut lapaset miehelle. Peukalokiiloilla, koska miun tekemät peukalot on aina liian ahtaita kiila lapasiin tottuneelle. Seitsemästä veljeksestä puikoilla 3 tuli sopivat lapaset. Knitpicksit on IHANAT neuloa!Ne ovat molempiin käsiin, vaikka kuva näyttää siltä kuin olisi kaksi saman käden lapasta :) Lankaa kului 66 g ja silmukoita oli 44.

2145774.jpg

Lisäksi olen jatkanut keeppilinjalla. Mummolle on tehty "lukunuttu". Lankana Pirtin kehräämön villaa kolmisäikeisenä. Jälleen. Puikkoina 3,5 Knitpicks pyöröt, jälleen. Lankaa kului 164 g, kun mummolle tein hiukan isomman version.

2145801.jpg

Vielä keepeistä puuttuu kiinnitykset, pitäisi ne vielä fiksailla.

Viime jouluna oli tavoitteena tehdä 3D kortteja itse kaikille muistettaville. Ensimmäisen (helpoimman) kuvion leikattuani totesin, ettei tuo ole miun juttuni. Tänä jouluna löysin silikonia teippipalojen tilalle ja valmiiksi stanssattuja kuva levyjä, ja minunkin kärsivällisyyteni riitti kortin tekoon. Valmiista korteista ei ole nyt kuvia, mutta kuva levyt näkyvät alla (lähde Sinellin verkkokauppa). Oli tosi helppoja ja kivoja.

2145811.jpg

2145813.jpg

2145815.jpg

Vielä yksi keeppi pitäisi jouluksi saada valmiiksi. Toivottavasti ehdin...