Viime vuonna oli tarkoitus pitää sekä kulutus että ostopäiväkirjaa langoista. Koska vuoden aikana lankavarasto kasvoi aika vähänlaisesti, niin ostot on sitten jäänyt kirjaamatta. Nyt olisi tavoitteena kirjata kaikki omistamani langat joku päivä taulukkoon, punnita ne sekä laittaa myyntiin tarpeettomat. Jospa sen jälkeen tulisi ostotkin kirjattua, niin saisi parempaa kuvaa käyttösuhteestaan lankoihin :) Lisäksi pitäisi saada tuonne sivuihin kirjattua neulekirjat ylös (vaikkei niitä montaa vielä olekaan), jotta Snyn ja muiden lahjojien homma helpottuisi. Viime vuonna tähän aikaan näemmä lupailin enemmän liikuntaa ja terveempää elämää, mutta vuosi on mennyt niin hujauksessa, että eipä ole ehtinyt ajatella tuollaisia. Nyt on kuntosalikortti kuitenkin ostettu työpaikan liikuntaseteleillä, jospa siellä tulisi käytyä :)

Sitten neulontaan:
Novitan talvilehdessä oli kiva ohje Teddy-langalle, johon iskin silmäni heti kuvaston tullessa. Nyt sain sen vihdoin puikoille ja valmiiksi. Puikkoina käytin 6 mm puikkoja ja virkkuukoukko oli 8mm. Kulutus oli 228 g.  Hiukan isoksi tuo venähti kostuttaessa, enkä saanut virkkauksin yhdistettyä virkattua palaa, mutta pienin muutoksin ja kikkailuin tuosta tuli ihan toimiva. Huivi tai poncho siis koostuu suorakaiteen muotoisesta neulotusta osasta ja neliönmuotoisesta virkatusta palasta. Idea oli aika hauska, mietin, että tuollaisen voisi tehdä jostain muusta langasta yhdistäen jotakin pitsineuletta (esim Fifi sopisi selkään) ja jonkin muun neliökuvion virkattuna. *pistetään mietintämyssyyn*

2201170.jpg

2201165.jpg

2201166.jpg

Lisäksi Tinttamarellilta tuli tilaamani paketti. Paketti sisälsi kaikenlaista kivaa: Paria eriväristä Regiaa, 3 mm ja 4 mm 30cm Addin pyöröt, Knit Picks Harmonyyn 3,25 mm päät (3mm oli ilmeisesti loppu, ne ois vielä saatava) Knit Picksin palmikkopuikko sarja, sekä ihanaa Manos silk blend- lankaa. Lisäksi tilasin jo Sny kierrosta varten pari ylläriä ystävälleni ;)

2201169.jpg