Ihan ensin on esiteltävä Sny:n paketti, joka oli tullut jo alkuviikosta, mutta pastoraalikurssin takia sain sen käsiini vasta perjantai iltana, mies oli hakenut paketin, mutta ottanut sen autoonsa ja matkustanut sitten paketin kanssa. Kun mies myöhään illalla sitten palasi, oli paketti heti avattava. Ja aivan ihana sisältö olikin!!! Paketissa oli ihanaa Lorna' s laces Shepherd sock sukkalankaa, jalkavoidetta (koska jaloista olisi pidettävä huoli), salmiakkisuklaata, kortti ja sukkalangan väreihin sopivat Knit Pro napit (joita muuten olen haaveillut). Sukkalanka oli aivan mielettömän ihanan väristä, alakuvassa tarkempi sävy nähtävissä. KIITOS SNY! Aivan ihana paketti. Hihkuin innosta avatessani, eikä mies tajunnut taas yhtään. KIITOSKIITOSKIITOS!

Sukkalangan suositus puikkokoko on 2- 2,5, minä normaalisti valitsen kokoa pienemmät puikot, kuin suositellaan, koska käsialani sen vaatii. Olisin halunnut tehdä langasta mahdollisimman pitkät sukat, mutta jos tuon joutuu kaksinkertaisena neulomaan, ei taida sukista kovin pitkiä tulla. Hmm.... Pitääköhän pistää joku muu neulomaan sukat minulle ;) Tai sitten ostan itse lankaa lisää. Onko kellään kokemusta meneekö värit eri vyyhdeissä tasaisesti, voiko tuota kaksinkertaisena neuloa? Täytyy testata mallitilkkua (jota en koskaan muuten harrasta) ennen kuin aloittaa, jos vaikka 2 puikot riittäisikin yksinkertaiseen lankaan :)

Kurssilla oli aikaa neuloa esitelmien aikana, ja valmistakin tuli. Regian sukkalangasta aloittamani sukat valmistuivat, tosin ennen kurssia niistä puuttui vain muutama sentti, mutta kuitenkin. Sukat pääsivätkin heti käyttöön, kun jalat paleli. Alkuperäinen tarkoitus ei ollut tehdä sukkia itselle, kun lanka ei kerällä miellyttänyt, mutta rakastuin väreihin neuloessa ja viimeinen selitys itselle oli, että tarvitsin kurssin ajaksi sukat, kun jalat paleli ja villasukat oli unohtunut. Nyt siis pääsen itse testaamaan Regian kymmenen vuoden takuuta, jota suunnattomasti epäilen! Puikkoina sukkia neuloessa oli 2,75 puikot ja lankaa kului 94 g. Hiukan jäi keristä yli, kun tasasin raidat sukkiin. Vaikka nää on näin perussukat, niin silti ovat aivan ihanat! ja jo käytössä tiiviisti. Katsotaan milloin menee kanta puhki. Muistiin itselle, että sukkien käyttö on aloitettu 25.3.

Seuraavaksi käytin aikani punaisen Cloudin tuhoamiseen. Cloudia jäi huivista ja se halusi lapasiksi. Nämä menevät lahjakoriin. Lankaa kului 53 g ja puikkoina oli 3,5 puikot. Lapaset ovat naisen käteen sopivat palmikko lapaset. Vielä jäi lankaa hiukan yli.

Seuraavaksi puikoille pääsi taas sukat ja puolitoista sukkaa sainkin kurssilla tehtyä. Mutta siitä lisää myöhemmin. Kurssi oli kyllä antoisa muutenkin, kuin neulerintamalla, esitelmät olivat tasokkaita ja seura hyvää ;) Saarnakin syntyi matkalla Lappeenrantaan kaverin kanssa kuin huomaamatta.

Nyt viimeistä työpäivää tekemään ennen lomaa ja sitten huomenna lomatunnelmiin :)