... ja uusi Sny rinki on alkanut. Posti toi ensimmäisen pakettini, josta raportointi on kiireiden takia myöhässä, anteeksi kovasti parilleni, koitan parantaa tapani. Sain siis Paketin, jossa oli Kauhavan kangasaitan Silo lankaa kolme kerää. Lanka on minulle ihan uusi tuttavuus 75% merinoa ja 25% silkkiä, pehmeää siis! Ja jouluisen punaista. Saa nähdä miksi nuo päätyvät. Ideoita? Lisäksi pääsin herkuttelemaan Fazerin uudella suklaalla. KIITOS PAKETISTA!

Wollmeise hulluuteni jatkuu. Tilasin Yarnissimalta Fratello paketin, joka sisälsi ohjeen ja langan sekä pieniä ylläreitä. Tuo lanka on todella kauniin värinen ja ohje kiva. Lisäksi paketissa oli suklaata sekä succaplokki kännykkäkoru, jossa on puikkomitta ja hauskateksti. Ihan hämmennyin, kun paketissa oli mukana suomalaista tuotantoa :) Pääsi käyttöön heti, ja on jo muutamaan kertaan hajonnut ja korjattukin kiinnityskohdastaan. Ihan lempparipaketti siis!!!

Töstö innostuneena piti tilata vielä La digitessa- pakettikin. Harmikseni vaan ainakaan vyyhdillä tuo lanka ei näyttänyt ollenkaan noin kivan väriseltä vaan paljon tummemmalta (oma kuvakin näyttää vaaleammalta kuin todellisuus). Kaunis on kyllä tuokin sävy, mutta ei ihan sitä mitä odotin.

Töiden puolesta pääsin Lapin reissulle työttömien kanssa ja sieltä loppuun vielä pieni kuva maistiainen. Säät suosi ja kaunista luontoa riitti. Reissussa ehdin neuloakin, mutta niistä lisää myöhemmin, kun olen miettinyt mitkä neulomuksista ovat hyshys tavaraa.

Valoisaa syksyä kaikille!