No niin, nyt on Mikkelissä marttojen järjestämä sukanneulontakilpailu takana. Kivaa oli, ja nyt ollaan taas kokemusta rikkaampia! Osallistuin kävellenneulojien sarjaan, ja havaitsin, että osaan myös juosta ja neuloa yhtäaikaa. Ensimmäisen kerroksen neuloin istuen ja sen jälkeen kävelin yhden kierroksen urheilukenttää. Päätin kuitenkin kokeilla hölkkäilyä ja se luonnistuikin kivasti. Siispä neulonnan lisäksi tuli päivän juoksulenkki heitettyä (paljon huomaamattomammin kuin pelkkä tunnin juoksu olisi mennyt). Kisassa sain tunnin aikana neulottua 16 täyttä kerrosta, eli n. 6 cm sukkaa. Olisi voinut olla enemmänkin, mutta putkisukan kierremallineuletta joutui seurailemaankin juostessaan. Lisäksi urheilukenttää kiersin 12 kierrosta ja juomapisteeltä tuli myös muutama piste. Tuomarit eivät lämmenneet pukeutumiselleni, siitä en ollut pisteitä saanut.

Kilpailijoita oli kahdessa sarjassa, istujissa ja kävelijöissä, viitisentoista yhteensä. Ei hurjasti, mutta kivasti kuitenkin. Itse selviydyin hopealle kävelijöiden sarjassa, voittaja ei tainnut kävellä kovinkaan paljon (sen mitä nyt ehdin seurailla) joten hänen on täytynyt neuloa ihan hurjasti, hatunnosto hänelle! Uskonpa, että jos olisin istumasarjaan osallistunut, niin olisin hävinnyt roimasti niille naisille. Tässäpä teille kuvatunnelmia kisasta. Huomatkaa kisa-asuni, urheilullinen lenkkiasustus sykemittareineen ja footpodeineen, bambupolvisukat, asenne rintanapit: "yeah, I knit, so what" ja "mie oon nyt puikoissa" ja marttapinssi sekä sukkakorvikset.

Silmukoiden luonti, kieli keskellä suuta keskittymisestä ;)

"Ei saa nyt karata sieltä silmukka..."

Juomapisteellä pisteitä hakemassa

Kerrosten laskentaa, huomatkaa vieressä kilpailutyö.

Väsynyt, mutta onnellinen, viimeinen kierros juostiin täysillä neulomatta.

Palkintojenjako jo tavallisissa vaatteissa.

Palkintona Martan kesäkirja (sisältää käytännön vinkkejä kesäkotiin (säilöntään, siivoamiseen, ruuanlaittoon jne) liittyen sekä reseptejä), violettia Fleur lankaa 6 kerää (ihanaa, mutta akryylia), vielä kierresukan (jota neulottiin) ohje sekä puutarhalehtinen :) Lisäksi jokainen osallistuja sai neulomansa langan mukaan ja marttahuivin.

Voisinpa lähteä mukaan toistekin :) Lehtijulkkikseksikin päädyin... Täällä nettilehtijuttu, josta minua ei löydy ;)