Elokuun alussa vietin huikeat kahden viikon vuosilomani (no on siitä vielä viikko jäljellä) ja käytiin ystävän kanssa Turkissa. Lankaa ei matkalta löytynyt mukaan tuomisiksi, mutta hauska reissu oli ja lämmintä riitti. Kävimme Alanyassa, joka oli aikamoinen turistikohde, mutta eipä tuo menoa haitannut. Ehkä turkkilaiseen kulttuuriin perehtyminen olisi vaatinut jonkin muun kaupungin, silti tuli tuollakin ainakin turkkilainen ruoka tutuksi. Kaikkiaan onnistunut reissu, hiukset tuli värjättyä ja kynnet hoidettua edullisesti ja rusketuskin pääsi tarttumaan ja maisemat olivat huikeat!

Satama-aluetta

Kleopatra-ranta, värikkäät läiskät ovat aurinkovarjoja ja etualalla riippulennetään moottoriveneen perässä.

 

Monenlaisia käsityön taidon näytteitä näkyi, mitä yllättävimmissä paikoissa:

Vesimelonikaiverruksia notkuvassa ruokapöydässä.

Keskeneräinen taideteos

Turkkiin lähtiessä hurauttelin pari saronkimaista rantamekkoa. Nämä ovat täysin suorakulmaisia, nurkissa on vain lenkit käsille. Idean löysin jostakin lentoyhtiön taxfree myynti esitteestä. Violetissa on kuminauha yläosassa. Kankaat Eurokankaan palalaarista, oranssi on silkkiorganzaa ja aivan ihanan kevyt ja pehmeä. Tosin myös hyvin purkautuvaista sorttia siksakilla tehdyistä huolitteluista huolimatta.

Sitten lupaamani kuvat farkkuhameista päällä, ylempi on kummallisessa asennossa, mutta kai siitä selvän saa.

Osallistuin Wollmeise- vaihtoon ja sain pariltani ihanan väristä Wollmeisea. Vaihdossa jännintä oli, että kaikkien tuli odottaa paketin avaamista siihen saakka, kunnes kaikki saivat pakettinsa ja loppujen lopuksi minun lähettämäni paketti oli se, jota odoteltiin, vaikka olin ensimmäisten lähettäneiden joukossa. Se oli jumiutunut tulliin. Mutta tässä saamani paketti.

Ja lopuksi maistiaisia ensimmäisestä itse tekemästäni mutakakusta. Namskis. Ohje oli jostakin apteekkilehdestä, mutta silti ihanan epäterveellinen :)