Jostain syystä kuvagalleriani on tämän viikkoa herjannut minulle, että "kuvaa ei voitu tallentaa, yritä myöhemmin uudelleen"... Nyt sunnuntai-iltana kreikan kielen ihmeellisestä maailmasta normaaliin maailmaan paenneena (olen siis koko päivän epätoivoisesti opiskellut opintoihini pakollisena kuuluvaa klassista kreikkaa, jonka tentti lähestyy uhkaavasti ja aivot kieltäytyvät ottamasta vastaan yhtään partisiippin päätettä...Puhumattakaan futuurista tai pluskvamperfektista taikka kolmannen deklinaation r- vartaloiden astevaihteluista...) ajattelin kokeilla toimisiko tämä, ja sehän toimi!!! Vaikka pitäisi lukea, niin onhan ne kuvat silloin tallennettava, kun blogi yhteistyöhön suostuu, eikö vain?
414325.jpg

Tässä villapaitani, joka sai ensimmäisen muotonsa syksyllä 2005, viime syksynä sen purin ja nyt vihdoin löysin ohjeen, joka toimi. Minun neulepaidoista kun tuppaa aina tulemaan kovin suuria. Mutta tämä oli kerralla sopiva. Ja ihana neuloa, kun ei tarvinnut saumoja ommella erikseen. Ohje Modasta 5/2004, naisen raglanpusero. Eri langalle ohjeistettu, mutta toimi tälle Hiphopille hyvin.

414374.jpg

Langan viimeiset grammat päätyivät säärystimiksi. Säärystimet ovat polvimittaiset, voi käyttää lämmikkeenä vaikkapa hameen kanssa, kun ovat noin pitkät. Yleensä kun tulee käytettyä hieman yli polven kellomaisia hameita. Silti odotan salaiselta sukankutojaltani polvisukkia hameen kaveriksi ;) *vinkvink*

414379.jpg

Tilauspipo ennen huovutusta. Neulottu fritid-jotain langasta, ja huovutettu. Huopui vähemmän kuin Huopanen, ainakin tuolla ohjelmalla, jota käytin, tilaaja pesee varmaan vielä kertaalleen tuon kutistaakseen, vaikka minäkin sen kahteen kertaan pesin. Ohje on sama kuin aiemmin kuvaamassani Huopasesta valmistamassani hatussa, kuitenkin korvat jäivät tässä suuremmiksi. Alla on koko tilaus sekä hattu huovutettuna. Huivin hapsut ovat kuvassa rumasti. Hattuun tein tilaajan toiveesta omasta hatustani poiketen hiukan pidennetyn takaosan, jota voi hiukan kääntää. Lämmittää niskaakin paremmin.

414342.jpg

414394.jpg
Veljelle tehdyt "reinotossut" huovuttamattomana. Joululahjoista jäänyttä Huopasta nämäkin. Eivät paljon pesussa kutistuneet, taidan heittää vielä uuteen pesuun. Nämä kutistin lyhyemmässä pesussa, voi johtua huopuminen myös siitä... Ensimmäinen oikea virkkaustyöni. *esittelee taitojaan ylpeänä:)* Harmaahan kuuluu project spectrumiin. Oho, sitähän tuo tilauspipokin on, olenpas saanut monta aikaan sattumalta...

414366.jpg

Project Spectrumin väreissä nämäkin. Sukat ovat lähdössä ensi tilassa postiin tällä viikolla seitsemän vuotta täyttäneelle kummipojalleni. Eilen neuletapaamisessa sain nuo neulottua loppuun.

414380.jpg

Tässä tänään valmistuneet calorimetryt. "Ai miksi vaikuttaa, että pakoilisin kreikan lukemista???!!!???"
Ainosta tuli hurjan iso leveyssuunnassa, kun se oli ensimmäinen tekemäni, mutta varmaan lenkki tms. käytössä toimii sekin, kun ympärysmitta oli kuitenkin passeli. Alempi on Seitsemän valjeksen jättiraitaa. Tuo petroolinsininenhän käy myös Project Spectrum väreihin.

Ja nyt olemme jälleen tilanteessa, ettei ole yhtään keskeneräistä neuletta. Tästä juteltiin eilen neuletapaamisessa ja muut pitivät minua outolintuna, kun tekeillä ei ollut mitään, eikä eilen vielä suunnitelmiakaan. Onneksi suunnitelmia tuntuu syntyvän kuin sieniä sateella. Illalla aioin aloittaa tilatut sukat ja ehkäpä sukat pitäisi tehdä myös omille paleleville jaloille. Vielä olisi myös tammikuun lopulla ostamani Ainolangat korkkaamatta. Niistä olisi kiva tehdä keeppi. Vielä on lankahamstereitakin muutama päivä jäljellä... Tosin samana päivänä, kun lankahamsterit loppuu, olisi kreikan loppukertaus ja lukemisen deadline (kirjaimellisesti) häämöttää...