Jotain kreikasta olen tänään oppinutkin, mutta saa nähdä kuinka huomenna käy. Onneksi tentti on vasta iltapäivällä, joten ehtii vielä lukemaan. Silti tuntuu, että partisiippi, infinitiivi ja aoristit on somassa sekamelskassa päässäni... Ja se kolmas deklinaatio...*pyörittelee silmiään* Opin värikoodeilla ja oudoilla järjestelmillä ja muistisäännöilläni tänään peruspäätteet deklinaatioihin, mutta mitä ihmettä tapahtuu r- tai n- vartaloisille??? Siinä loppuu tämän tytön ymmärrys.

419086.jpg

Villasukan sain tänään valmiiksi. Päätin, ettei lukemisesta enää puolen kahdeksan jälkeen ole hyötyä kuitenkaan, joten neuloin telkkarin ääressä. Sukka menee 39-40 jalkaiselle naisihmiselle,mutta näyttää kovin pieneltä. Kyllä se sen 25 cm pitkä piti olla, mutta saa nähdä käykö. Helppohan tuota on sitten purkaa ja jatkaa, jos on pieni, tai vaikka neuloa uusi ja lahjoittaa tuo jollekin muulle. Lanka seitsemää veljestä jälleen. Paino oli tasan 100 g, ylitin siis kaksi kiloa hamstereissa, eli tuplasin tavoitteeni, jonka olin asettanut kiloon. Kärkikamppailussa en ole mukana, mutta itseni voitin kyllä! Huomenna tuskin toinen sukka valmistuu, kun lukea pitää, mutta eipä se haittaa. Viikonlopuksi kotiinkotiin lähtiessä ja ensi viikolla kaverin luona lomaillessa (kyllä, viikon luentotauko!!!) on aikaa neuloa, pitää pakata reppu puolilleen lankoja... Tai sitten ottaa kannettava mukaan ja alkaa kirjoittamaan proseminaaria, joka on aivan lapsen kengissä, ja jonka olisi valmistuttava esityskuntoon pääsiäiseen... *huokaisee syvään*... Miten niin jätän viime tippaan asioita? No näissä asioissa on kyllä takana ihan oikeitakin syitä, en syytä itseäni pelkästään laiskuudesta.

Tein testin, millaiset neulepuikot olisin... Osui aikalailla oikeaan:) Kuvassa linkki testiin, alla kuvaus minusta :)

419081.jpg

"You are bamboo.
Warm, cozy, and thoughtful, you take your time and enjoy how things feel, smell, and taste. You love the craft and beauty of traditional things, and you value the comfort and experience of knitting as much as the results. But while you are reveling in your warm cozies, don't get stuck. Warm is wonderful, but so is the whole wide world!"

Myös neulojan horoskooppi osui minuun aika hyvin, tosin kasseja en ole huovuttanut enkä muuta hyväntekeväisyysneulontaa tehnyt kuin apupupun, mutta tunnistan itseni tuosta silti...

"RAPU (22.6.-23.7.)

Olet aikamoinen kotikissa ja rakastat neuloa perheenjäsenillesi. Myös hyväntekeväisyysneulonta on sydäntäsi lähellä ja neulot Vaaka-tilkkuja ja sukkia lastenvaatekeräyksiin. Rakastat huovutettuja neuleita ja olet jo neulonut BoogaBagit, Sophiet, tossut ja lapaset.

Lempilankasi: 7 veljestä ja hahtuvalanka."