Tämä postaus on postipaketin saapumiseen asti Risuliisalta kielletty, sisältää paljastuksia pupupaketista.

Laitoin tänään pakettivaihdon paketin siis postiin. En ollut täydellisen tyytyväinen löytöihini, mutta olisin kyllä itsekin ilahtunut tuollaisesta paketista. Pakettiin lähti 3 pientä kerää lankaa ja apupupun ohje. Koska
5 €:n budjetti oli rajallinen, en saanut puikkoja apupupupakettiin mukaan, jospa lanka ja ohje saisi tarpeeksi vastaanottajaa innostumaan pupuilusta. Puputeemaan liittyen paketissa oli myös pupupyykkipoikia ja puukuvioita, porkkanan näköinen kynä, jonka päässä oli vieterissä oleva pupu sekä suklaata. Apupupuohje oli kirjoitettu kotoa löytyneelle pupukortille, joka oli jokin mainos kortti. Toivottavasti saaja tykkää.

Kävin tänään lankakaupan penkojaisissa. Tarttui mukaan muutamia lankoja... Suomalaisen alessa oli joka tyypin kaavakirja 34,90 €. Houkutteli kovasti, mutta en vielä ostanut sitä. Mukaan hyppäsi kuitenkin minun näköiseni hiirimatto.

523104.jpg

Seitsemän veljestä haluaa isona calorimetryksi ja lapasiksi, kun meillä täällä susirajalla on vielä ihan lapaskelit, vaikka toiset tuntuu nauttivan hellesäistä... Sukkalanka on Step- lankaa, joka sisältää hoitavaa aloe veraa ja jojobaöljyä. Oli pakko testata toimiiko lanka oikeasti. Alpakasta tulee isona keväthuivi, johon olen hakenut innoitusta Mewrililtä, jospa minäkin uskaltaisin keväthuivin tehdä itselleni, vaikka epäröinkin taitojani...

523102.jpg

Osa langoista lähti alennettuun hintaan. Nyt siirsin ponchon hetkeksi sivuun (tein sen itseasiassa jo ennen viikonloppua, kun kassi hyppäsi puikoille), kun se ei tunnu edistyvän. Neulonta on nyt enemmän kivaa kuin mustan langan virkkaaminen. Tuo Marine on vielä niin säikeistä, etten pidä sen virkkaamisesta yhtään. Puikoille siirtyi sukat kaverille, kun sillä on synttärit loppuviikosta.

Tänään kaivettiin maahan partiolaisten kanssa kaikenlaista purkasta appelsiiniin, tarkoituksena olisi havainnoida maatumisaikoja. Tästäkin vinkin sain joskus Mewrililtä. Tehtiin myös trangia lettuja :) Löysin vanilja- vadelma hilloa kaupasta, kaikkea ne keksii! Huomenna olisi tehtävä korjaukset kandin työhön, kun kypsyysnäyte, johon ilmoittauduin on kahden viikon päästä, ja silloin on valmis työ oltava palautettu.