Viikonloppu olikin täällä ihanan aurinkoinen ja jopa kesäinen. Jopa minunlaiseni vilukissa pärjäsi osittain t-paitaisillaan... Sain perjantaina pakettivaihdon paketin, minun lempivärini ja sinun lempivärisi. Alla ihana pakettini, kiitos lähettäjälle! Paketissa oli nappeja, askarteluun kana (ovikoriste), lankoja (ruskeaa ja vaaleanpunaista fiestaa), vaaleanpunainen pyörö puikko, suklaata (eivät olleet enää kuvattavissa), heijastin, tarroja sekä lehmä (mihin tuo on tarkoitettu?) ja kaunis kortti.

600390.jpg

Viikonloppuna valmistui hihatin. Lankana tuo alfa clitter ja puikkoina 5 pyöröt. Ohje on oma, kun en mistään löytänyt toimivaa hihattimen ohjetta. Tehty kahtena suorana kappaleena, yhdistetty selässä ja hihat ommeltu kiinni. Toista hihaa pitää ommella vielä hiukan kiinni enemmän, jottei repsota tuolla kainalossa. Hihat ovat 3/4 mallia, ja tuo pitsi on tuollaista sydänkuviota, joka on löydetty Adelheidilta.

600378.jpg
600382.jpg
600385.jpg
600388.jpg

Tarkoituksena olisi tehdä toinen hihatin kesäisemmästä langasta sinne töihin, tästä tuli hiukan paksu kesäksi. Mallikin tulee olemaan toisenlainen.

Tänään tein mokkatorttua. Nam! Alla torttu koristeluja vailla. Taka nurkassa ei oikeasti ollut mitään keltaista raitaa, kuva heijastaa jotakin sinne.

600375.jpg

Katselin tuossa tilastoja, millä hakusanoilla blogiini on eksytty. Hauskoja olivat muunmuassa kurainen hame, toukka askartelu sekä nukkekodin mattojen kirjonta ohjeita. Valitettavasti näitä ei taida blogistani löytyä... Mutta ehkäpä joku on saanut vinkkejä ruisleivän ja muffinssien leipomiseen, sekä virkkaukseen ja tietoa kestositeistä joita myös blogistani oli etsitty :).