...Ja muillekin äideille.
Tässä postauksessa esittelen sen mitä tuossa elemmassa kuvassa oikeasti olikaan. Tein äidille laukun tansseihin. Laukku näyttää tältä.

583045.jpg

Laukku on tehty siitä keltavihreästä Viron hahtuvasta, jota värjäilin tuossa Kool-aideilla. Alla olevassa kuvassa näkyy huikea ero alkuperäisen langan ja valmiin työn väreissä. Minusta neulepinta oli kaunista, ihan kuin värjäys olisi ostetusta langasta...

582886.jpg

Hahtuva huopui minusta enemmän kuin Suomen sukulaisensa. Yllä olevassa kuvassa kassi on vielä huovuttamatta. Kahvat tein rautalankaan pujotetuista Fimo helmistä, kukka on myös samasta massasta. Paistoin kahvat rautalankoineen. Saako Fimoa pestä koneessa? Ei varmaankaan? No kiinnitin ne joka tapauksessa vasta huovutuksen jälkeen. Kukka on valenappina, oikeasti tuossa on neppari kiinnittämässä läppää. Alla vielä kassi takaa ja edestä ja neulepintaa ja koristeita lähempää. Kuvat ovat hiukan sameita, johtuisiko öisistä olosuhteista?

583046.jpg
583044.jpg
582131.jpg

Laukku sopii täydellisesti äidille aikaisemmin tekemääni ponchoon. Vaikka alunperin värjäystulos ei tämä pitänyt olla, niin tästähän syntyi kiva lahja äitille.

482342.jpg

Ohje kassiin oli aivan omasta päästä ja hahtuvaa neuloin kaksinkertaisena, niinkuin olin sen vyyhtinyt värjäystä varten. Puikkoina taisi olla vitoset pyöröt.

Aurinkoista äitienpäivä sunnuntaita näiden aurinkoisten värien myötä!

MUOKKAUS (yöllä): Niin olin kotona viettämässä etukäteis äitienpäivää viime viikonloppuna, äitille kassi lähtee postissa maanantaina.

Muokkaus2. 13.5. klo 9.27 Vaihdoin kuvat toimivamman värisiin.