Kuulinko jonkun kysyvän mitä täällä puuhailen? En kuullut, ei kukaan kysynyt, mutta tapani mukaan kerron kuitenkin. Tänään sain vihdoin postissa työkirjallisuutta, hain ne lenkillä käydessäni sateesta läpimärkänä postista ja kotiin kirjojen kanssa poljin, edelleen vettä valuvana. Päivän olin valmistellut jumalanpalveluksia ja ilta oli tarkoitus neuloa, vaan kuinkas sitten kävikään?

625818.jpg

Ei malttanut Myy rueta neulomaan, vaan pikaisen suihkun jälkeen uppoutui kirjojen maailmaan. Sai kyytiä suunnitellessa niin google kuin kirjatkin, ja hyvät vinkit riparitunneille kirjoista löytyikin. Vaan huomenna saa työ jatkua, enää ei ollut Myyllä puhtia. Saivat Raamattu ja Katekismuskin lepotaukonsa, ja palasivat kiireen vilkkaa kirjahyllyyn paikoillensa. Vaan kuinkas sitten kävikään?

(Huomatkaa kuvassa farkusta ala-asteella itsetehty virsikirjan kansi, se onkin varmaan ainoita käyttökelpoisia käsitöitäni...Kuvassa hiukan saanut varjoa päälleen, mutta siellä on "hienoja" koristeompeleita, kuten suoraa ja siksakia :) )

625829.jpg

Mitä tämä on nuudeleita? Ei vaan purkulankaa. Sniikkerit saivat kyytiä, kun hihatin vihdoin valmistui. Vaan kuinkas sitten kävikään?

625861.jpg

 Ei kelvannut liian isot sniikkerit, purettu ne oli jo viikkoja sitten, mutta nyt pääsivät takaisin puikoille, ja jälki näytti jo paremmalta... Ehkäpä niistä vielä sukkaset tulee.
Vaan kuinkas sitten kävikään?

625866.jpg

P.S. Jos ihmettelet outoa kirjoitusasua, lue "kuinkas sitten kävikään" Tosin ihan ei nyt postaus rimmannut :D... Ai minäkö väsynyt...PAH!